Blijf gezond - Wandel mee

Zondag 1 september 2024

Busreis  Lommel-Postel

We maken nog eens een eigen wandeling in lijn. Een mooie wandeling, 99 % over onverharde wegen. Door de Lommelse Sahara, over de voetgangersbrug over het kanaal, de heide. Door de vele bossen en velden.

Eerst gaan we nog ontbijten in het ’t Onderwerp in Lommel centrum. U kan er kiezen uit een assortiment van broodjes, huisgebakken mini croissants, chocobroodjes, diverse koffiekoeken. Beleg: confituur, siroop, honing, allerlei charcuterie. Warm beleg: Omeletjes, Spiegeleitjes en spek. Onschuldige dessertjes, gebakjes en yoghurt. Koffie, thee en fruitsappen. Er zijn geen ontbijtgranen. Na het ontbijt stappen we terug de bus op en rijden we naar de voetbalkantine van de Lansiers. Hier, vlakbij de Lommelse Sahara, vertrekken we met de wandeling naar Postel.

We gaan in drie groepen:

De kortste wandeling is 13,5 km en stopt aan de Kaasboerin/ Heidelicht. Na iets gedronken te hebben worden we met de bus naar de Postelse Abdij gebracht. Daar kan je de abdij bezoeken. Deze wandeling is voor de genieters. We wandelen op een zeer rustig tempo en stoppen driemaal om wat te rusten.

Een wandeling van 20 km naar Postel aan een rustig tempo. We gaan ook iets drinken in de Kaasboerin/Heidelicht. U kan ook na 13,5 km stoppen aan de Kaasboerin en daar de bus nemen naar Postel.

De laatste groep, ook 20 km, gaat ook naar Postel. Zij drinken ook iets in de Kaasboerin/ Heidelicht. Ze gaan iets sneller.

Voorzie wel drinken voor onderweg.

 Vertrek parking Demervallei 07.30 uur. Terug omstreeks 18.30 uur. Inschrijven doe je door 15 euro te storten op rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding  Lommel  en de naam van de deelnemers. Het bedrag moet vóór 21 augustus op onze rekening staan.