Blijf gezond - Wandel mee

Zondag 14 juli 2024 

Zomertocht – 50 km van het Hageland

Voor de 37e keer organiseren wij deze Zomertocht. Deze keer situeert zich deze wandeling tussen Gelrode, Nieuwrode en Wezemaal. (Voor onze leden is dit ook een stertocht.)

U kan kiezen uit 4 -9-13- 17-22-30-42-50 km

De 4 km blijft in Gelrode, volledig rond het dorp met mooie uitzichten. Deze wandeling is ideaal voor de kinderen in een buggy.

De 9 km gaat naar Nieuwrode langs rustige wegen.

De 13 km gaat via het hondenkerkhof en de Wijngaardberg naar Wezemaal en keert terug langs de achterkant van de mooie Beninksberg.

De 17 en de 22 km volgen de 13 km naar de Rustpost in Wezemaal en gaan na de Beninksberg verder naar onze rustpost in Nieuwrode. Hier kan men genieten op ons buitenterras of in de zaal van een hapje, een drankje of onze gekende soep op oma’s wijze.

De 30 km doet eerst een lus langs de Demer van 7,7 km in Gelrode waarna ze het mooie parcours van de 22 km volgt.

De 42 en 50 km beginnen in Gelrode met een lus langs de Demer. Daarna naar de rustpost in Wezemaal. In Wezemaal doen zij een mooie lus over de Beninksberg en de Wijngaardberg  en we bewonderen hier de Stenen muur. Ze gaan verder richting Kortrijk-Dutsel, het kasteel van Horst tot in Nieuwrode. Hier doet de 50 km nog een lus naar de Houwaartse Wijngaarden.

We eindigen in de startzaal in Gelrode waar je kan genieten van o.a. onze pannenkoeken.

Onze Zomertocht : 
Een mooi parcours en met zijn hapjes in onze rustposten de ideale voorbereiding op de komende lange afstands Trails.

Starturen
06.00-15.00 u

Startplaats