Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 26 april 2019
Vrijdagwandelingen
Wit Toreke - Baal - Wit Toreke
zondag, 28 april 2019
Busuitstap
Busreis Puurs Vlaanderen Wandelt
maandag, 29 april 2019
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2019

Mijmeringen van de voorzitter.

De lente is voorbij. In juni begint de zomer. De temperaturen zijn al geruime tijd zomers met op sommige dagen 30°c en meer. Hopelijk blijft er nog wat over voor de vakantiemaanden.

Inderdaad, het schooljaar loopt op zijn einde. De voorbereidingen voor onze zomertocht zijn al volop bezig. Het zal de laatste maal zijn vanuit de SIBA. Een recent aangestelde technisch adviseur maakt het ons moeilijk om nog verder vanuit de school te organiseren. Vanaf 2018 zullen we niet meer uit Aarschot vertrekken en wijken we met de zomertocht uit naar Gelrode. Volgend jaar zijn er nog wat wijzigingen aan onze organisaties. Onze Panoramatocht verhuist naar 14 april. Deze tocht zal dan meer gericht zijn op de ontluikende bloesems en beperkt worden tot maximum 30 km. Onze Netetocht verschuift daardoor naar 24 mei. De 50 km voor de harten vijf organiseren we met onze Mars Der Zuiderkempen. We gaan dus ons 41ste jaar in met een geheel nieuwe kalender. De parcoursen blijven grotendeels hetzelfde zodat we kunnen verder bouwen op de eerder bewandelde wegen.

Dat brengt mij bij het probleem van een of meerdere parcoursbouwers die we nodig hebben om Lucien op te volgen. Bij deze nogmaals een oproep. Als er iemand zich geroepen voelt om het parcours van een of meerdere tochten te verzorgen, graag een seintje. Het is zeker niet de bedoeling iets nieuws uit te vinden. De eerder bewandelde wegen kunnen meerder keren dienstig zijn om een wandeltocht uit te tekenen.

U verwacht van mij nog iets over onze Vlaamse Wandeldag. Daar hebben we een extra item over gemaakt verder in dit pinguineke en hoef ik hier niet teveel over te schrijven. Ik kan enkel zeggen dat ik een fiere en dankbare voorzitter ben. Fier op de organisatie en dankbaar aan ieder van u die heeft meegewerkt om deze wandeltocht op een perfecte manier te organiseren.

De volgende jaren zullen we heel wat tegenbezoeken moeten organiseren. We plannen dan ook al in augustus een busuitstap naar de Molenstappers in Ruiselede. Het eerste tegenbezoek is ondertussen voorbij. Sint-Gillis-Waas bezochten we met een volle bus. Eigenlijk waren er nog wel meer geïnteresseerden. Enkele inschrijvingen bereikten ons te laat en tijdens de Panoramatocht hebben nog een aantal mensen te kennen gegeven dat ze meewilden als er plaats was op de bus. We hebben dus een aantal mensen moeten teleurstellen. Voor de inschrijvingen houdt er rekening mee dat de banken minstens 1 dag nodig hebben om de inschrijving door te storten. Bij pc banking komt er nog een dag extra bij wanneer u de storting doet na 18.00 uur.

Meer en meer wordt er gescand. Ook als wij met de bus ergens naartoe gaan wordt er gescand. Wij downloaden dan voor iedere deelnemer een streepjes code het is daarom van belang dat u bij de storting ook de naam vermeld van wie er meegaat. Op deze manier kunnen wij een correcte lijst aan de organiserende club bezorgen.
Besluiten doe ik door aan ieder van u een deugddoende vakantie toe te wensen. Geniet van deze periode. Wij van onze kant gaan er verder voor zorgen dat u ook in het najaar ten volle kan genieten van al wat wij u aanbieden. Misschien nog eens een LLAW ?
Heeft u zin om onze ploeg te versterken en mee te helpen om van onze club een levende en een moderne vereniging te maken? Meer dan welkom.

Fons zw wIn afwachting, tot ergens onderweg.

Jullie voorzitter .
Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn