Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 26 april 2019
Vrijdagwandelingen
Wit Toreke - Baal - Wit Toreke
zondag, 28 april 2019
Busuitstap
Busreis Puurs Vlaanderen Wandelt
maandag, 29 april 2019
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2019

Mijmeringen van de voorzitter

Het was even schrikken die 9de februari. Al een viertal jaar moest ik halfjaarlijks op controle na het verwijderen van een tumor in het verleden. Steeds was er niets aan de hand. Nu dus wel. Er hadden zich drie kleine “bolletjes” gevormd. Die moesten verwijderd worden. Sneller dan verwacht volgde een operatie. Maandag voor onze mars moest ik binnen en dinsdag volgde de operatie. De tumoren werden vlot verwijderd. Toch heeft de scalpel wat schade aangericht. Een ader werd geraakt en moest terug hersteld worden. Enkele dagen later stelden de dokters vast dat ook de urineleiding geraakt werd.

Zondag 4 maart geen Mars Der Zuiderkempen maar een ritje naar de catacomben van Gasthuisberg. Een halfuurtje slapen voor het plaatsen van een stent om het lek te dichten. Deze moet 6 weken blijven zitten. Op zich niet erg ware het niet dat deze stent zorgt voor afstotingsverschijnselen. De klassieke antibiotica in pillen brachten geen oplossing. Er moest gewerkt worden met baxters. In plaats van een kleine week wordt het nu twee volle weken hospitaal.

Ook nu nog zorgen de afstotingsverschijnselen en de verschillende antibiotica ’s ervoor dat ik nog niet optimaal herstel. Hopelijk mag op 20 april de stent eruit en geraakt alles snel opgelost. Van de tumoren was er beter nieuws. Ze zaten nog mooi ingekapseld en ik zou dus terug kankervrij zijn. Tot zover het medisch bulletin. 

Aan iedereen die zijn bezorgdheid heeft geuit. Dank u wel. Het is fijn te merken dat vele meeleven met mijn gezondheidsperikelen.

Dan was er nog de Mars Der Zuiderkempen meemaken vanuit het hospitaal. Ik moest me zeker geen zorgen maken. Zowel het voltallige bestuur als de medewerkers hebben er voor gezorgd dat alles vrijwel vlekkeloos verliep. Niet gemakkelijk bij een deelnemersaantal van 2500 wandelaars. Aan allen een heel dikke proficiat. Ik ben zeer fier op jullie inzet!!!

Nieuw is onze aanwezigheid op het facebook platform. Silke De Rijck liet ons weten dat zij zich wilde inzetten om onze club via dit medium te profileren. Alvast een dikke merci aan Silke. Wandel Sportclub Langdorp ingeven en je komt op onze pagina. Voorlopig nog maar een beperkt aantal likes. We hopen dat in de toekomst heel wat wandelaars deze site zullen liken. De laatste tijd is er heel wat te doen over de privacywetgeving die op 25 mei in voege gaat. We zullen deze verklaring in een later stadium moeten publiceren op onze website. Eigenlijk verandert er voor ons niets.

De ledengegevens worden in het kader van het lidmaatschap enkel gebruikt om door te geven aan de federatie en de overheid. Verder worden deze gegevens, indien nodig, enkel nog gebruikt voor een vlotte clubwerking. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en al zeker niet voor commerciële doeleinden. Dat was in het verleden zo en zal in de toekomst niet veranderen.

Ondertussen zijn we volop bezig aan de voorbereiding van de afgeslankte Panoramatocht die bij het verschijnen van deze info reeds voorbij is. Door de omwisseling van de twee voorjaarstochten kunt u deze maal in Herselt en omgeving genieten van een natuur die volop straalt in een frisse groene kleur. Aan allen die vrij zijn op donderdag 24 mei. Van harte welkom.Fons zw w

Ik haalde het hierboven al aan. De lente is in het land. Geniet van de mooie bloemenpracht, de frisgroene bladeren en al het moois wat de verschillende wandelclubs u aanbieden.

Tot ergens onderweg.
Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn