Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 26 april 2019
Vrijdagwandelingen
Wit Toreke - Baal - Wit Toreke
zondag, 28 april 2019
Busuitstap
Busreis Puurs Vlaanderen Wandelt
maandag, 29 april 2019
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2019

Mijmeringen van de voorzitter.

De zomervakantie staat voor de deur. De meesten kijken uit naar een deugddoende vakantie of zijn, zoals ik, reeds op vakantie. De afgelopen maanden hebben we al kunnen genieten van zomerse temperaturen. Als deze trend zich doorzet beleven we een mooie zomer. De voetballiefhebbers beleven sowieso een warme zomer met het WK in Rusland. Afwachten of onze duIvels de verwachtingen kunnen waarmaken.

De afgelopen periode was vrij druk. De omwisseling van de Panorama-en Netetocht heeft geen noemenswaardige invloed gehad op het aantal deelnemers. Al was de opkomst in Herselt vrij beperkt. Daar zal het rampenweerbericht van Deboosere wel niet vreemd aan geweest zijn. Ook de clubwandelingen waren goed bevolkt. Scherpenheuvel met 53 deelnemers, 28 pinguïns stapten de toch wel lange afstand tussen Diest en Aarschot. De vrijdagwandelingen blijven ook een groot succes. We gaan daar zeker mee door. Noteer alvast 21 september in uw agenda.

In de komende periode organiseren we twee wandeltochten. Voor de eerste maal organiseren we onze Zomertocht niet meer vanuit Aarschot. Vanuit de SIBA vertrekken was niet meer mogelijk. De stadsfeestzaal mochten we aan halve prijs hebben. Ook dat is nog onbetaalbaar zeker als het weer niet meezit en de opkomst vrij beperkt is. We wijken dus uit naar Gelrode. Een mooie grote vertrekzaal; enkel de parkeermogelijkheden zijn er beperkt. Alvast onze verontschuldigingen aan de bewoners van Gelrode voor de overlast die deze organisatie met zich meebrengt.

Eind augustus vertrekken we voor de laatste maal in de zomer vanuit Begijnendijk. Vanaf 2019 wordt deze tocht verplaatst naar februari. In augustus organiseren we dan weer vanuit Wolfsdonk zodat we de Zuiderkempense bossen eens kunnen laten zien in hun groene kleur. Al snel daarna vertrekken we met een 40 tal Pinguïns naar het Duitse Sauerland. Winterberg is onze bestemming. Wat er allemaal te beleven zal zijn vernemen jullie later wel.

Naar aanleiding van de Vlaamse Wandeldag hebben we nog heel wat tegenprestaties af te werken. Busuitstappen staan er de volgende twee maanden niet op het programma. Wel drie stertochten. Iets verder rijden; als beloning krijgt u van ons twee basisconsumpties. Net zoals vorige keren en op de busuitstappen  rekenen we op een talrijke aanwezigheid op de verschillende organisaties.Ik haalde het hierboven al aan. Wandeltochten organiseren geeft ook een overlast aan auto’s. We zijn dan ook nog op zoek naar medewerkers om de wandelaars naar de verschillende parkeermogelijkheden te begeleiden. Als u zin heeft om enkele uren de parkingwachtersploeg te komen versterken. Meer dan welkom.

Fons zw wDe vorige mijmeringen begon ik met mijn gezondheidsperikelen. Ik zal er nu mee eindigen. Voor de dokters is alles terug in orde. Voor mij nog zeker niet. De conditie is mee weggesneden vrees ik. Twaalf km wandelen is nog steeds een opdracht al lukt het de laatste tijd beter en beter. Klimmetjes lijken nog steeds hoger dan dat ze in werkelijkheid zijn. Nog veel geduld hebben en dan zal het allemaal wel terug in orde komen. Al laten de dokters tussen de regels wel horen dat ik geen 40 jaar meer ben. Dat is wel zo, toch zou ik me graag terug een zestiger voelen.

In afwachting, tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn