Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 23 november 2018
Vrijdagwandelingen
Gelrode-Wezemaal-Gelrode
zaterdag, 01 december 2018
Busuitstap
Kerstmarkt Essen
vrijdag, 07 december 2018
Vrijdagwandelingen
Gijmel-Langdorp-Gijmel
zondag, 09 december 2018
Clubwandeling
39ste Sinterklaastocht
vrijdag, 14 december 2018
Vrijdagwandelingen
Kortrijk Dutsel - Nieuwrode - Kortrijk Dutsel
zaterdag, 15 december 2018
Busuitstap
Busreis Stekene en Hulst

 40 punten 2018

Dit jaar hebben we wel een bepaald kledingstuk aan 20 euro, de sweater met kap, maar de inruilbon blijft van toepassing. Deze bon is persoonlijk en kan niet samengevoegd worden met de bon van uw partner.

In de loop der jaren hebben Sweater met kapwe een serieuze voorraad kleding opgebouwd dit jaar aangevuld met petjes, sweaters met een kap. Er komen ook nog dames T-shirts in de loop van november. We denken dan ook voldoende in stock te hebben om iedereen uit meerdere stukken te kunnen laten kiezen. Mocht er onverhoopt toch niets meer in uw maat zijn dan misschien iets in een andere maat voor uw partner. Een leuk geschenkje voor onder de kerstboom?

Hoe gaat alles nu concreet in zijn werk?

Vanaf woensdag 10 oktober tot en met de Sinterklaastocht krijgt u bij het inleveren van een volledig ingevuld 40 punten formulier een inruilbon ter waarde van 20 Euro. Op deze bon wordt uw naam ingevuld en u moet deze ook ondertekenen bij ontvangst van de kleding. Deze bon is beperkt geldig. Laatste dag van inruiling is maandag 28 januari 2019. Daarna is de bon niet meer bruikbaar.

Er wordt ook geen geld teruggegeven op deze bon. Als u iets kiest van vb. 16 Euro  wordt er geen 4 Euro teruggegeven. U kunt eventueel nog wel  iets van een kleine waarde bij kiezen en de meerprijs bijleggen.

Wanneer u minstens 20 punten heeft, kunt u een bon bekomen a rato van het aantal punten maal 0,50 Euro

Tijdens de Sinterklaaswandeling is ons secretariaat  open van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kan er lidgeld vernieuwen, 40 puntenkaart inruilen en een nieuwe meenemen. U kan er tevens de inruilbon dadelijk innen.
Nieuwe puntenkaarten zijn pas beschikbaar vanaf de Sinterklaastocht.

Opgelet!! Laatste datum van inleveren 40 punten formulier: Zondag 9 december.
Daarna worden de formulieren niet meer aanvaard.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn