Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 23 november 2018
Vrijdagwandelingen
Gelrode-Wezemaal-Gelrode
zaterdag, 01 december 2018
Busuitstap
Kerstmarkt Essen
vrijdag, 07 december 2018
Vrijdagwandelingen
Gijmel-Langdorp-Gijmel
zondag, 09 december 2018
Clubwandeling
39ste Sinterklaastocht
vrijdag, 14 december 2018
Vrijdagwandelingen
Kortrijk Dutsel - Nieuwrode - Kortrijk Dutsel
zaterdag, 15 december 2018
Busuitstap
Busreis Stekene en Hulst

Zaterdag 1 december 2018

Kerstmarkt Essen

Essen KerstmarktHet moet niet altijd wandelen zijn. Deze maal gaan we slenteren. De kerstmarkt in Essen zou een van de mooiste van Duitsland zijn.

De eerste 104 leden die inschrijven kunnen met ons mee voor de prijs van 10 Euro. De anderen kunnen spijtig genoeg niet mee. De komst van autobussen moet lang op voorhand aangevraagd worden en is beperkt in aantal. Tijdig inschrijven is de boodschap.

Onderstaande promotie tekst vonden wij voor u:
De 46ste internationale kerstmarkt ESSEN telt wel 250 leuk gedecoreerde kraampjes en is daardoor een van de grootste en mooiste van Duitsland. Onder een fonkelend net van 450000 lichtjes is deze kerstmarkt wel het best om in de (voor)avond te bezoeken. Te midden van de feestelijk opgesmukte kraampjes is dit alles een heel speciale belevenis.

Ook de middeleeuwse markt is de moeite waard. Bij de 'Hohe Dom' worden door toneelspelers een kerstspel opgevoerd. Geniet van een ritje in de "Bellevue". Op 56 meter is de "Bellevue" het hoogste mobiele reuzenrad ter wereld. In gesloten gondels geniet u 's avonds van de lichten van de stad.Essen plan

Voor personen die iets minder goed kunnen wandelen , kunnen best beginnen in Hauptbahnhof om dan rustig de kerstmarkt op te gaan, eventueel terrasje doen en eindigen aan Porschplatz waar ze de U bahn ( metro ) kunnen nemen terug naar Hauptbahnhof. Hauptbahnhof ligt paar meters hoger dan Porschplatz en zo is er een lichte daling.

Met 1000 + 1 cadeau-ideeën en culinaire specialiteiten van over de hele wereld doet de internationale kerstmarkt Essen zijn naam eer aan.
Peperkoek, glühwein en paradijsappels. Met de hand gesneden kerststallen, sierlijke Advent-piramides, wierookbomen en bijenwaskaarsen - een wandeling door Essen's Kerstmarkt zal de sfeer voor Kerstmis bepalen met zijn geuren, kersttraktaties en prachtige geschenken. Volgens de naam biedt de International Christmas Market Essen ook exotische items van over de hele wereld: sculpturen uit Afrika, handwerk uit Rusland of metalen borden voor de Amerikaanse fans.

De kerstmarkt nodigt je ook uit voor een wereldreis op culinair gebied: of het nu gaat om Arabische falafel, Poolse bigos, Franse pannenkoeken of Nederlandse poffertjes - hier krijgt iedereen waar voor zijn geld.

Vertrek parking Demervallei 10.00 uur. Terug omstreeks 21.30 uur. Inschrijven doe je door 10 Euro te storten op rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding Essen en de naam van de deelnemers. Het bedrag moet voor 23 november op onze rekening staan.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn