Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 23 november 2018
Vrijdagwandelingen
Gelrode-Wezemaal-Gelrode
zaterdag, 01 december 2018
Busuitstap
Kerstmarkt Essen
vrijdag, 07 december 2018
Vrijdagwandelingen
Gijmel-Langdorp-Gijmel
zondag, 09 december 2018
Clubwandeling
39ste Sinterklaastocht
vrijdag, 14 december 2018
Vrijdagwandelingen
Kortrijk Dutsel - Nieuwrode - Kortrijk Dutsel
zaterdag, 15 december 2018
Busuitstap
Busreis Stekene en Hulst

Zaterdag 15 december 2018

Busreis Stekene en Hulst.Kerststal

Voor deze uitstap trekken we naar het grensgebied met het Nederlandse zeeland. De Smokkelaars uit Stekene organiseren er hun 17de  Kerststallentocht. We kunnen kiezen uit de afstanden 6-9-12 km.

Vertrekken doen we vanuit het centrum van Stekene met zijn sfeervolle kerstverlichting. Naargelang de gekozen afstand wandelen we ook over de landelijke wegen rondom het dorp. Ook hier vinden we her en der wat kerststalletjes. Langs het kanaal zorgen kaarsjes voor afbakening van de weg.

Breng toch zeker en vast een zaklamp mee. Fluoricerende kleding is een aanrader. Na de rust komen we in de wijk Kiekenhaag. Hier vinden we meer dan 100 unieke kerststalletjes. Huis per huis aan beide zijden van een straat kan u genieten van een afwisseling van kerststalletjes. In de vertrekzaal in kerstsfeer is er muzikale omlijsting.

Een unieke beleving die alleen tot zijn recht komt als het donker is. Vandaar dat we met de wandeling pas in de vooravond kunnen vertrekken.

Hulst zicht opTijd genoeg dus om eerst nog even te gaan shoppen in de pakweg 250 handelszaken of een korte wandeling te gaan maken in het vestingstadje Hulst op een boogscheut (10 km) van Stekene.

Bij aankomst in Hulst bent u enkele uren vrij. U kan vrij rondwandelen. Grote handelzaken zijn vlakbij. Sommige medicijnen zijn merkelijk goedkoper in de Nederlands apotheken. Vergeet zeker de plaatselijke horeca niet. Voor de liefhebbers maken we een korte wandeling over de vesten rondom het centrum om dan ook nog wat door het centrum in kerstsfeer te kuieren. De wandeling zal ongeveer 5 km zijn.We voorzien daarna nog wat tijd om de horeca te steunen. We vertrekken om 16.00 uur in Hulst naar Stekene.

Vertrek parking Demervallei 12.00 uur. Terug omstreeks 21.30 uur. Inschrijven doe je door 7 Euro te storten op rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding Stekene en de naam van de deelnemers. Het bedrag moet voor 7 december op onze rekening staan.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn