Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 21 juni 2019
Vrijdagwandelingen
Gelrode-Wezemaal-Gelrode
zondag, 23 juni 2019
Voettocht
Diest-Langdorp

Winterfeest 2018Winterfeest Aarschot 2018

Ook dit jaar werden we weer gevraagd om aan dit evenement deel te nemen. Wandelen is onze core business. Dat tonen we dan ook op vrijdag 28 december. We nodigen iedereen uit om komen kennis te maken met het wandelen.

Vertrekken kan tussen 13.00 en 14.00 uur voor een vrije wandeling of om 13.30 uur voor de groepswandeling. Verzamelen en gratis inschrijven aan onze hut op de Grote Markt. Inschrijven is noodzakelijk voor de verzekering. Deze hut is vanaf 12.30 uur en verder ganse dag bemand. We voorzien de nodige drankjes om de dorstigen te laven.

Wandelen doen we over een afstand ca 8 km met een rust in ons secretariaat.
Voor de – 12 jarigen is er onderweg een zoektocht. Tijdens de wandeling passeren we een aantal borden met letters op. Daarmee kunnen ze een woord vormen dat verwijst naar onze club. Deelnemingsformulier inleveren geeft hen recht op een geschenkje bij aankomst op de grote markt.

Wandelen in de donker geeft dan weer een speciale sfeer. Vandaar een avondwandeling door het centrum van Aarschot in kerstsfeer. We voorzien een aantal fakkels, het is aan u om fluorescerende kledij te dragen zodat we deze wandeling veilig kunnen beëindigen.
Ook hier weer verzamelen tegen 19.00 uur aan onze hut. Fakkels zijn ter beschikking aan 2,50 Euro per stuk. Fakkels worden pas verdeeld en aangestoken aan de toegang naar parking Demervallei. Brandende fakkels zijn niet toegelaten op de Grote Markt.

Alle clubleden, al dan niet van groot Aarschot zijn welkom. Nu nog duimen voor een droge en zonnige winterdag.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn