Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 21 juni 2019
Vrijdagwandelingen
Gelrode-Wezemaal-Gelrode
zondag, 23 juni 2019
Voettocht
Diest-Langdorp

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wWe zijn weeral vertrokken voor een nieuw jaar. Ik herinner me nog de grote zorg en zelfs paniek die er was bij de overgang naar het jaar 2000. Duizenden mensen hebben dat jaar oud naar nieuw “gevierd” op het werk. Bang dat men was dat de techniek de eeuwwisseling niet zou overleven. Nu al 19 jaar geleden !!.

De techniek staat niet stil, ook niet in de wandelwereld. Vanaf januari is het overal scannen. Het is dus zeer belangrijk om steeds uw lidkaart bij te hebben. Zo niet betaalt u het inschrijfbedrag van een niet lid. Voor de vergeetachtigen er bestaat een app waarin al uw kaarten kunnen opgeslagen worden. U kan dan laten scannen via uw smartphone. Nieuw is ook het betalingsbewijs dat u ontvangt. Daar hoeft niets meer op ingevuld te worden en hoeft u niet meer in een box te steken bij de uitgang. De box blijft er wel staan voor de niet leden. Om misbruik te voorkomen. Het afstempelen van de boekjes en spaarkaarten gebeurt op vertoon van een inschrijfbewijs. Meerdere boekjes laten afstempelen? Dan moeten er evenveel inschrijfbewijzen getoond worden.

Dan zijn er nog de vroegstarters. Het is de bedoeling om de vertrekzalen nog maar een kwartier voor de officiële vertrektijd te openen. Uit respect voor de tochtmedewerkers, respecteer deze uren.

Hou er volgend jaar ook rekening mee dat de inschrijfprijzen niet meer overal hetzelfde zijn. Vlaams Brabant en Limburg behouden €1.10 . Regio Antwerpen is op veel plaatsen € 1.20 . Oost - en West - Vlaanderen variëren tussen €1.10 en €1.50.

Tot zo ver de nieuwigheden. Laten we het even over ons jaarprogramma hebben.
Niet minder dan 11 dag busreizen, 2 meerdaagse busreizen. Een tiental stertochten, 8 wandeltochten, nog enkele clubtochten en, niet vermeld in het jaarprogramma, nog eens 28 vrijdagwandelingen. Het is dus toch waar dat iemand een beetje zot moet zijn om in het bestuur te zitten van een wandelclub. Hoe dan ook, het is fijn samenwerken met die collega zottekes. Hoe zot we ook zijn, we kunnen dat niet realiseren zonder de grote schare helpers. Zowel aan de mensen van het bestuur als aan de medewerkers: Proficiat voor de goede organisaties en een dikke merci.

Verderop vindt u nog een laatste oproep om uw lidgeld te vernieuwen. Elk jaar zijn er een aantal leden die dat om diverse redenen niet meer doen. Die lezen hier dan hun laatste pinguineke. Wij hopen dat u een aangenaam gevoel overhoudt aan uw lidmaatschap bij onze club. Aan diegene die nog willen blijven. Maak uw lidmaatschap zo snel mogelijk in orde a.u.b.

Nog een weetje over onze busreizen. Voor Stekene waren we bij het afsluiten van de inschrijving met 61. We reserveerden dus 1 bus. De anderen konden met een auto mee. Tijdens en na onze Sinterklaastocht hebben nog een aantal leden laten weten dat ze eventueel nog meewilden. Als we alles samentellen zouden we met ca 75 geweest kunnen zijn. Reken er niet op dat er nog wel plaats zal zijn. We hebben voor deze reis heel wat mensen moeten teleurstellen.

Als afsluiter van de nieuwjaarsvieringen. Eind januari is er weer ons ledenfeest met de traditionele ingrediënten waarop ik u allen uitnodig. Gasthof Ter Venne zal net als 3ofUS hun best doen om er een mooie avond van te maken. Als appreciatie naar onze medewerkers toe mogen zij ook dit jaar aan een gereduceerde prijs deelnemen.

Mij rest nog u allen fijne feestdagen te wensen. Verder een goede gezondheid en veel wandelplezier in 2019.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn