Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

zondag, 25 augustus 2019
Stertocht
Stertocht Kampenhout
dinsdag, 27 augustus 2019
Clubwandeling
1e Molentocht - Wolfsdonk 

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wHet is eens wat anders. Een wandeling organiseren en uitgescholden worden voor het vuil van de straat. Ik was nochtans 43 minuten voor de officiële start aanwezig. Schijnbaar vinden de vroegstarters dat zij bepalen wanneer een wandeling aanvangt. Kwam daar nog bij dat het vertrek iets anders was dan vorige jaren en men direct aan de zaal links of rechts moest gaan. Een aantal was vruchteloos op zoek naar de weg waar vroeger de wandeling vertrok. Vlak bij de zaal hingen er aan beide zijden echter meerdere pijltjes die de weg aanwezen. Niemand die ze zag. Te donker zeker? Of moest men zich te druk maken in hun eigen ongelijk. Zelfs toen er enkele minuten later in het donker gestart werd en de splitsing duidelijk zichtbaar werd in het licht van de vertrekzaal werden de pijltjes, in het donker, niet gezien. Misschien toch niet zo verstandig om in het donker op een onbekend terrein te gaan wandelen. Na de excessen van de vroegstarters verliep alles vlekkeloos en mochten we meer dan 1100 wandelaars ontvangen. Een dikke dank u wel aan iedereen die tot deze puike organisatie heeft bijgedragen.

Al vlug komen we aan onze Mars Der Zuiderkempen. Ook nu rekenen we op een grote schare medewerkers om deze tocht met wandelafstanden tot 50 km te organiseren. Dit is eigenlijk nog de enige tocht waar we vanuit Aarschot vertrekken. Met onze zomertocht zouden we ook graag uit Aarschot vertrekken. Een locatie in het centrum is uitgesloten wegens de triatlon die de Knoet op dezelfde datum organiseert. Een locatie in het industrieterrein zou ideaal zijn. Als er iemand zo’n locatie zou weten, geef maar een seintje.

De meeste leden hebben ondertussen al wel hun lidmaatschap vernieuwd. Een 80 tal hebben besloten onze club te verlaten. Deels door ouderdom, ziekte of geen interesse meer. Anderzijds hebben we 50 nieuwe leden mogen verwelkomen zodat de teller van het ledenaantal op 622 komt te staan. In de loop van het jaar hopen we weer terug met een 650 leden te eindigen.

Bij deze nodig ik jullie uit op onze Algemene Vergadering op maandag 29 april. Alleen de vaste leden zijn stemgerechtigd. Iedereen is echter welkom. Ook als nieuw vast lid bent u welkom. Geef maar een seintje aan de voorzitter of de secretaris. Dit jaar hebben we twee nieuwe kandidaten Chris en Annie. Ze zijn ondertussen al helemaal ingewerkt. Hun verkiezing tot het bestuur zou dan alleen maar een formaliteit mogen zijn. Er blijven nog 2 plaatsen open binnen het bestuur. Hebt u interesse maar zit u nog met vragen? Geen probleem, bel of vraag maar.

In de twee volgende maanden zijn er 3 busreizen. We hebben natuurlijk nog heel wat tegenbezoeken te doen. Toch wilden we ook nog een eigen organisatie maken. De paasbloemen bloeien maar een beperkte periode. Vandaar begin april deze uitstap. We hopen op al deze uitstappen met een sterke delegatie naar de wandeltochten te gaan, zodat we kunnen laten zien dat we nog steeds de grootste club van Vlaams Brabant zijn.
Ondertussen wordt het grondwaterpeil weer aangevuld en dromen we van mooie zonnige dagen. Dromen die vroeg of laat gaan uitkomen. Voor mijn part mag dat zeer snel komen.

Tot ergens onderweg.
 Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn