Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

zondag, 25 augustus 2019
Stertocht
Stertocht Kampenhout
dinsdag, 27 augustus 2019
Clubwandeling
1e Molentocht - Wolfsdonk 

Hemelvaartweekend 30 mei t.e.m. 2 juni 2019

BoppardDeze maal dus de Rijn.
We verblijven in hotel Rheinlust, Rheinallee 27-30, 56154 Boppard.  https://rheinlustboppard-de.book.direct.

De verkenning van deze wandelvakantie moet nog gebeuren.  Deze verkenning is voorzien half april. Te laat om nog iets in de volgende info te schrijven. Het zal dus een verrassingsreis worden. Ondertussen hebben we al zoveel wandelmogelijkheden mogen ontvangen van de dienst toerisme dat het weekend hopeloos te kort zal zijn. Een topper schijnt een rit met de Hunsrückbahn (trein) tot Emmelshausen  te zijn. Vandaar te voet terug naar het 16 km verder gelegen Boppard. Kostprijs van deze rit is niet in de prijs inbegrepen.

Een 10 tal jaar terug deden we een stukje van de  Ehrbachklamm vanuit Löv aan de Moezel. Nu zouden we  deze terug kunnen doen vanuit de Rijn. De Rheinsteig, Rheingold, Elfenlay, Hasenkammer,Fünfseenblick.. Allemaal droompaden die we kunnen bewandelen. Wandelmogelijkheden zijn er genoeg. We laten ons met de bus naar ginder brengen en ter plaatse kunnen we gebruik maken van deze dienst.

Ook nu weer wandelen we in twee groepen met verschillende afstanden en snelheden. Indien mogelijk nemen we onderweg een rust zodat we deze vakantie op een ontspannende manier kunnen doorbrengen. Neem voor de eerste dag zeker voldoende drinken mee. Ook in Duitsland zijn er steeds minder cafés overdag open. 

Het hotel vraagt zes weken op voorhand 80% van het saldo. Daarom vragen wij u het saldo zijnde 160 euro per persoon voor een dubbelkamer en 190 euro voor een eenpersoonskamer tijdig te storten op onze reisrekening BE38 9731 8049 1772. Het bedrag op onze rekening graag ten laatste 15 april.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn