Wsc - Langdorp vzw

4006

Zondag 12 mei 2019

Stertocht Averbode

Averbode heideWe zijn onze vrienden van Wit Blauw Scherpenheuvel nog een tegenbezoek verplicht. We kozen voor hun tocht met vertrek vanuit de sporthal in Averbode.

Averbode ligt op het kruispunt waar de 3 provincies samenkomen. Het ligt op de grens van de Zuiderkempen met het Hageland. Averbode, dan denk je aan de bossen, heide en vennen. De wandeltocht loopt op een deel van het Merode knooppuntennetwerk, waar grote werken plaatsgevonden hebben. De natuur herstelt zich daar nu stilaan. De wandeltocht gaat via kleine wandelpaadjes door verschillende gemeenten. Er is een grote variatie van verschillende wandelafstanden, 5-8-13-20-30-35 km.


Alle wandelafstanden hebben 1 of meerdere verzorgde rustposten. De kleinste afstand, 5 km is veelal verhard en dus het best geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. De omgeving is door iedereen wel gekend. Veel moeten we daar niet aan toevoegen.

Wij betalen voor u de inschrijving en een basisconsumptie er boven op. Aan u om massaal aan deze wandeling deel te nemen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn