Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wWeeral een zomer om niet snel te vergeten. Toch zeker juli met zijn hittegolven en de uitschieter van 41,8° C in Begijnendijk. Ondertussen is het weer genormaliseerd en krijgen we een afwisseling van regendagen met zonnige perioden. Typisch Belgisch dus.

Tijdens onze zomertocht konden we genieten van een goed wandelweer wat resulteerde in bijna 2000 deelnemers. Meer dan 600 van die wandelaars waren niet aangesloten bij een wandelclub maar vonden toch de weg naar onze organisatie. Velen kwamen zich dan ook voorbereiden op de dodentocht. Op wat bevoorradingsproblemen in Wezemaal na, weer een mooie organisatie waar we fier mogen op zijn. Een dikke dank u wel aan eenieder die daaraan heeft meegewerkt.

 Dan was er onze reis in volle zomerperiode naar Tsjechië. Bus – en GPS problemen maakten de heenreis wat avontuurlijk. Het verblijf in Harrachov was dan weer in orde. Ook de wandelingen en de excursies konden de 40 pinguïns bekoren. Al met al een geslaagde vakantie. Het Intersoc hotel in Oostenrijk zal pas in 2021 openen. In 2020 keren we dan nog eens terug naar Zwitserland. Eind seizoen is er een mogelijkheid om naar Flims te reizen. Een beperkte capaciteit. We moeten dus zeer snel weten hoeveel mensen er interesse hebben zodat we een optie op die plaatsen kunnen nemen vooraleer de inschrijving voor iedereen open komt.

Zoals ieder jaar in september zorgen Silke en Guido weer voor Azalea plantjes verkoop. De opbrengst gaat naar “ Kom op tegen kanker”. Nog een specialleke, in deze info, is de actie van Fitclass naar jullie toe. Op vertoon van uw lidkaart krijgt u als lid een flinke korting wanneer u nog eens graag een inspanning wil leveren om uw conditie te verbeteren.

Vanaf half oktober kan u uw 40 puntenformulier weer inleveren. We hebben nog steeds een flinke voorraad clubkledij. Misschien toch best nog even wachten. Tegen eind november wordt de collectie nog wat uitgebreid.

Op 6 oktober hebben we weer ons traditioneel helpersfeest. Bij deze nodig ik alle medewerkers van het afgelopen jaar uit om mee te komen genieten van een heerlijke maaltijd. Laat maar iets weten als u wil deelnemen.

Als er nog leden zijn die graag toetreden tot de schare helpers. Zeer graag, vele helpende handen maken het werk lichter. Geef maar een seintje.

 Als deze info in de bus valt is de organisatie van onze eerste Molentocht  dichtbij. Een gelegenheid om in de Langdorpse bossen te komen wandelen in een volle groene kleurenpracht.

Het einde van de schoolvakantie is dan in zicht. Kinderen en kleinkinderen zijn terug naar school. Alles valt terug in zijn plooi. Zonder dat we het beseffen sluipt de herfst naderbij en is de mooie zomer weer voorbij. Geen nood echter er zijn nog wel enkele nazomertjes op komst.

Geniet ervan.

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn