Wsc - Langdorp vzw

4006

Zondag 29 september 2019.

Stertocht 11de Bamiswandeltocht Booischot.Hulshout Nete

De wandelclub IVAS uit Itegem organiseert er haar 11de Bamiswandeltocht vanuit Booischot.

De start is in de Parochiezaal: Ter Laken 4, 2221 Booischot. 
Er zijn niet minder dan 10 verschillende wandelafstanden mogelijk : 4, 6, 8, 11, 14, 18, 22, 26, 33, 42 km.

De kortste afstanden 4 en 6 km, geschikt voor alles op wieltjes, hebben tevens een rustpost.
De grootste afstand heeft in de startzaal een lus richting Booischot station. Hierna volgen zij het parcours van de andere afstanden richting Het kasteel, de liniebrug of de linievijver, de Poer (visvijver). Langs de Grote Nete en door de Herenbossen gaat het naar de parochiezaal van Hulshout - 1ste rustpost.

De korte afstanden keren weer naar Booischot, verkort of lang langs het Bergske.
Vanaf de 18 km wordt er richting en naar Wiekevorst gewandeld, sommigen verkort, anderen lang naar de 2de rustpost Het Goor gelegen aan de Wiekevorstse Goorweg. De wandelaars lopen terug langs het M.A.S.H. en door het prachtige gebied van de Goren, verkort of lang naar de parochiezaal van Hulshout. 

Vanuit Hulshout loopt het richting de Herenbossen en het Bergske, om langs de Grote Nete en zijn vallei de hofdreef van het kasteel te bereiken en zo terug te keren naar de parochiezaal van Booischot. 

In de startzaal kan je de broodjes, soep, warme drank, wat gerstenat of een frisdrank laten smaken. Een deel van de opbrengst gaat zoals altijd naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum in Gent.Booischot is een gebied dat niet zoveel bewandeld wordt. Een unieke gelegenheid om met die streek kennis te maken. We betalen voor u de inschrijving en een basisconsumptie.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn