Wsc - Langdorp vzw

4006

40 punten 2019.

Nog even de afspraken betreffende de 40 punten herhalen:
Dit jaar hebben we niet een bepaald kledingstuk de inruilbon blijft van toepassing. Deze bon is persoonlijk en kan niet samengevoegd worden met de bon van uw partner.
In de loop der jaren hebben we een serieuze voorraad kleding opgebouwd. De dames T-shirts zijn ondertussen geleverd evenals een nieuwe voorraad kousen. We denken dan ook voldoende in stock te hebben om iedereen uit meerdere stukken te kunnen laten kiezen. Mocht er onverhoopt toch niets meer in uw maat zijn dan misschien iets in een andere maat voor uw partner. Een leuk geschenkje voor onder de kerstboom?

Hoe gaat alles nu concreet in zijn werk.


Vanaf woensdag 9 oktober tot en met de Sinterklaastocht krijgt u bij het inleveren van een volledig ingevuld 40 punten formulier een inruilbon ter waarde van 20 Euro. Op deze bon wordt uw naam ingevuld en u moet deze ook ondertekenen bij ontvangst van de kleding. Deze bon is beperkt geldig. Laatste dag van inruiling is maandag 27 januari 2020. Daarna is de bon niet meer bruikbaar. Er wordt ook geen geld teruggegeven op deze bon. Als u iets kiest van vb. 16 Euro wordt er geen 4 Euro teruggegeven. U kan eventueel nog wel iets van een kleine waarde bij kiezen en de meerprijs bijleggen.
Wanneer u minstens 20 punten heeft, kunt u een bon bekomen a rato van het aantal punten maal 0,50 Euro.

Tijdens de Sinterklaaswandeling is ons secretariaat open van 08.00 uur tot 17.00 uur.
U kunt er lidgeld vernieuwen, 40 puntenkaart inruilen en een nieuwe meenemen. U kunt er tevens de inruilbon dadelijk innen.
Nieuwe puntenkaarten zijn pas beschikbaar vanaf de Sinterklaastocht.

 Opgelet!! Laatste datum van inleveren 40 punten formulier: Zondag 8 december. Daarna worden de formulieren niet meer aanvaard.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn