Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 24 januari 2020
Vrijdagwandelingen
Wolfsdonk-Blauwberg-Wolfsdonk
zaterdag, 25 januari 2020
Algemene Vergadering
Ledenfeest
zondag, 26 januari 2020
Stertocht
Stertocht Schriek
zondag, 02 februari 2020
Stertocht
Stertocht Tielt- Winge
dinsdag, 04 februari 2020
Clubwandeling
Begijntjestocht
vrijdag, 07 februari 2020
Vrijdagwandelingen
Langdorp-Wolfsdonk-Langdorp
zaterdag, 15 februari 2020
Stertocht
Stertocht Linkhout (H5)
vrijdag, 21 februari 2020
Vrijdagwandelingen
Aarschot-Rillaar-Aarschot

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wDit is weer het laatste pinguineke van 2019. Ik herinner me nog goed de paniek die er was bij de overgang naar een nieuw millennium. Dat is nu vrijwel 20 jaar geleden. Nog maar eens een bevestiging dat de tijd snel voorbij gaat.

Een nieuw jaar brengt ook in het wandelwereldje heel wat veranderingen met zich mee. Dat we twee euro meer moeten afdragen aan de federatie heeft u misschien al wel ergens vernomen. Voor 2020 nemen we die verhoging als club op ons. Wat u wel zal merken is de inschrijfprijs. Vanaf volgend jaar is de verplichte inschrijfprijs immers 1.50 euro voor leden en 2 euro voor niet-leden. Denk er ook aan om uw lidgeld tijdig te vernieuwen. Lidkaarten 2019 zijn volgend jaar niet meer geldig. Vanaf 2020 zijn het pvc lidkaarten. Men ziet dus dadelijk dat u uw lidgeld nog niet heeft vernieuwd.

Ondertussen worden er al stilaan plannen gemaakt voor volgend jaar. Een aantal busreizen al dan niet tegenbezoeken. Ook staan er al twee meerdaagse reizen op de planning. Samen met onze eigen organisaties en de vrijdagwandelingen zal ook 2020 weer een goed gevuld werkingsjaar worden.

Zo ver zijn we nog lang niet. De Tienbundertocht staat voor de deur. De weersvoorspellingen zijn nog wat onzeker. Hopelijk verkondigt rampenweerman Frank niet te veel extremen zodat we een normale deelname hebben op onze wandeltocht. Ook het parcours van de Sinterklaastocht ligt vrijwel vast. Verder mag u nog een aantal keren op onze kosten gaan wandelen, drinken en zelfs smullen. Busreizen zijn er nog naar de Leiestreek net voorbij Gent en de laatste dag van het jaar brengen we een bezoek aan de grootste club van België. Zottegem, met zijn meer dan 1200 leden, verwacht ons aan de Bevegemse vijvers voor hun wafelentocht. Wafels inderdaad, lekkere, warme Brusselse wafels in de eindejaarsperiode. Hopelijk kunnen we het jaar afsluiten met meer dan de beschamende 39 deelnemers op onze busreizen.

 Ik doe nogmaals een oproep aan leden die al veel kilometers op hun teller staan hebben om zich in te schrijven voor de nieuwjaarsvieringen. Verder in deze pinguïn kan u meer info vinden. Als u niet in aanmerking komt voor de vieringen dan komt u zeker in aanmerking voor ons ledenfeest. Hou alvast zaterdag 25 januari vrij.

Elk jaar stellen we vast dat er een aantal leden hun lidgeld, om welke reden dan ook, niet vernieuwen. Voor hen is het tijd om afscheid te nemen. Zij ontvangen heden hun laatste pinguineke. Het gaat jullie goed.

Startplaatswijzigingen gaan we enkel nog in ons pinguineke vermelden van clubs in de buurt waar we van verwachten dat er veel pinguïns naartoe gaan. Startplaatswijzigingen van clubs uit gans België kan u vinden op de website van de federatie onder wandelkalender/ lastminute berichten.

Ondertussen  kunnen we volop genieten van de mooie herfstkleuren. Wandelen door de afgevallen bladeren. De winter is op komst. Ook die heeft weer zijn charmes.                 

Geniet ervan.

Fons.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn