Wsc - Langdorp vzw

4006

Zondag 17 november 2019

Busuitstap naar Drongentweekerkenpad

We nemen er deel aan de 27ste Leiewandeling van de wandelclub Postiljon Merelbeke.
Ze starten in de school “Don Bosco” Baarledorpstraat in Baarle-Drongen,
Baarle is een gehucht van Drongen. De startplaats is zo gekozen dat de Leie centraal staat in de verschillende afstanden.
De deelnemers hebben de keuze uit 6 – 9 – 12 – 15 – 18 en 21km.
Alle afstanden gaan langs de kerk richting de Leie tot de achterzijde van de parking aan de autostrade waar er een eerste splitsing komt, waarbij de afstanden 15 - 18 en 21 km van een langer traject langs de Leie kunnen genieten. Even verder vervoegen de 6 - 9 en 12 km hen en lopen samen naar de rustpost in Drongen Centrum. Alleen de 6 km gaat niet zo ver mee maar keert aan de Beelaertmeersen terug naar de startplaats.


Vanaf de rustpost maken de 18 en 21km een lus naar de Assels aan de Ringvaart en de 21km zet alleen zijn tocht verder naar de Drie Leien om via het station terug de rustpost te bereiken.
De terugweg gebeurt gezamenlijk naar Varendries waar de 9 km al vlug de 6 km vervoegt. De overige afstanden gaan vandaar samen richting Halewijn en komen dan via Wijkbos terug bij de kleine afstanden en samen gaan ze terug naar de startzaal.
Een wandeling veelal in de natuurgebieden die deze omgeving rijk is. In een rustige omgeving niet zo ver van Gent en de 118 m hoge KBC toren die hoog boven de omgeving toornt.

 Vertrek parking Demervallei 08.00 uur. Terug omstreeks 17.00 uur. Inschrijven doe je door 7 euro te storten op rekening BE10 1460 5347 2704 met vermelding Drongen en de naam van de deelnemers. Het bedrag moet voor 8 november op onze rekening staan.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn