Wsc - Langdorp vzw

4006

Van 23 sept. tot 1 okt. 2020

Reis naar Flims Zwitserlandhotel flims

Er schijnt dan toch voldoende belangstelling te zijn voor deze reis naar het Zwitserse Flims. Flims ligt in het departement Graubünden . Afstand vanaf Aarschot ca 800 km. Makkelijk te overbruggen met een dagreis.

Vera Verbeeck, de promotor van Intersoc zal op woensdag 6 november om 19.00 uur in ons secretariaat wat extra toelichting komen geven over deze reis. In afwachting hebben we al wat voor u opgezocht.

We verblijven in Grand Hotel Surselva aan de rand van het woud en vlak bij het turkooisblauwe Caumameer. Hotel comfort: Zonneterras, bar, lift. Belevenis bad en wellness met sauna en stoombad. Gratis Wifi in het hele hotel. Ruime kamers met flat-screen-tv, kluisje en schrijftafel. Badkamer met douche of bad, wastafel, wc en haardroger. Dagelijks onderhoud van de kamers. Kortom een comfortabel hotel waar ca 125 gasten kunnen verblijven.

Zoals ook in de vorige jaren zijn er wandelingen naar ieders vermogen en kunnen, steeds onder begeleiding van een ervaren(?) wandelbegeleider. Zo is er de Rheinschlucht, de Grand Canyon van Zwitserland. De 4-meren-wandeltocht,Trutg du Flem (een wandeling over zeven bruggen), Laaxersee, Unesco bergkam wandeling(zware hooggebergte toer)

Mogelijke uitstappen: Het Oostenrijkse Bregenz, de dwergstaat Lichtenstein, Zwitserlands oudste stadje: Chur.
Zoals dit jaar spreken we zoveel mogelijk af om de uitstappen gezamenlijk te doen. Ook voor de wandelingen gaan we trachten af te spreken om zo veel mogelijk gezamenlijk te blijven. Stappers bij de stappers. Genieters bij de genieters.

We verblijven in een all-in formule aan de prijs van 939 Euro. Singel kamers is een toeslag van 144 Euro. Bij boeking voor 1 december krijgen we 10 euro korting. (Wordt dus 929 Euro)

U kan inschrijven bij de voorzitter. Stuur een mailtje. U krijgt dan een inschrijfformulier toegemaild dat dan weer ingevuld moet terugbezorgd worden (kan via scanning) U kan ook nog inschrijven op de voorstellingavond van 6 november. Kan eventueel ook nog later. Maar alleszins voor 1 december. Opgelet vermits de plaatsen in het hotel beperkter zijn dan bij de vorige uitstappen beschikken wij maar over ca 30 plaatsen. Snel inschrijven is de boodschap.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn