Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitterFons zw w

Bloedverdunners, een goed geneesmiddel als je hartritmestoornissen hebt. O wee als je een of andere operatie nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een nieuwe knie nodig hebt als onze parcoursbouwer. Na de operaties bleef het maar bloeden. Enkele weken langer herstellen voor alles weer in orde komt. Voor mezelf een eenvoudige operatie om een tumor te bevriezen. Ik was nog niet het ziekenhuis uit of een bloedklonter trok naar mijn hersenen. Een trombose. Een snelle interventie van de mensen van spoed en een dik uur later was de bloedklonter weer weg. Alles werkte weer. Enkel mijn spraak en mijn cijfer geheugen laten me nog wat in de steek evenals de conditie. Nog enkele maanden geduld en alles is weer voorbij. Hopelijk !

Ondertussen hebben we onze eerste tocht al achter de rug. Wederom zaten de weergoden ons niet mee. Toch nog 855 wandelaars kwamen af. Aan alle medewerkers, een dikke proficiat voor de perfecte organisatie.

De verkenningen naar de Moezel en Nunspeet moeten nog gebeuren. Toch hebt u veel vertrouwen in ons. Beide reizen zijn al volzet. In de volgende info zal u meer hierover lezen.

Eind april hebben we onze jaarlijkse algemene vergadering. Paul en Bart zijn opnieuw herverkiesbaar. Er blijven nog steeds enkele plaatsen onbezet. Hierbij doe ik nogmaals een oproep. We zoeken nog kandidaten. We hebben zeker nog mensen nodig voor het parcours, de vrijdagwandelingen. We hebben 8 wandelingen per jaar. Dat wil zeggen dat de parcoursmeester minstens met twee wandelingen moet bezig zijn. Verder zijn er nog de vrijdagwandelingen. Er schiet dan nog weinig tijd over om zelf te gaan wandelen. Heb je interesse? Stelt u dan kandidaat. Geen interesse om in het bestuur te komen. Maar wel geïnteresseerd om parcours uit te bouwen. Als medewerker kan het ook.

Minder dan een maand na onze Begijntjestocht is er onze Mars Der Zuiderkempen. De voorbereidingen zijn al volop bezig. Ook dit jaar gaan we eerst richting Rillaar. Via Langdorp gaan we naar Wolfsdonk. De Ultra hikers makers hier nog een lus vooraleer zij terugkeren via dezelfde rustposten naar Aarschot. Enkele bussen, wat gratis wandelingen en heel wat geïnteresseerden die inlichtingen vroegen. Als de weergoden ons deze keer wel gunstig gezind zijn verwachten wij heel wat volk. Wij zullen er klaar voor staan.

In de komende periode zijn er nog twee busreizen. De eerste gaat naar Antwerpen L.O. Een wandeling in de buurt waar de Oosterweelverbinding wordt klaar gemaakt en eveneens gaan ze naar de R.O. waar we een stukje Antwerpen kunnen bewonderen. Een wandeling met natuur en een stukje cultuur. Eind april gaan we naar Vlaanderen Wandelt. We kozen voor Koksijde. Een bestemming waar de zee, de kustdijk en natuur kunnen bewonderd worden.

We zijn eind februari. Stilletjesaan komt de lente in aantocht. Geniet van de voorjaarsbloeiers en tot ergens onderweg.

Fons.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn