Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Een moeilijke samenstelling voor deze pinguïn. Door het coronavirus weten we niet wat er in de toekomst zal gebeuren. Hij zal in ieder geval uitzonderlijk kort zijn. Als ik dit schrijf lijkt er een kentering te komen in het aantal opnames. Maar we zijn er nog lang niet.Fons zw w

 De federatie heeft beslist om te tochten in mei en juni te annuleren. Met de mogelijkheid ook in juli en augustus te annuleren. Als ik hoor dat alle grote evenementen afgelast zijn. Wat juist grote evenementen zijn moeten we nog even afwachten. Toch zie ik ook onze zomertocht dit jaar niet doorgaan. 

Onze Panoramatocht en de Netetocht werden al geannuleerd. Hemelvaartweekend zullen we dit jaar thuis moeten doorbrengen. Deze uitstap hebben we in overleg met het hotel uitgesteld naar volgend jaar. Iedereen werd terug betaald. Hou in ieder geval van 13 tot 16 mei volgend jaar vrij. In het najaar organiseren we een nieuwe inschrijving.

Voor Nunspeet ligt het wat moeilijker. We hebben al een voorschot moeten betalen. Het is nu nog drie maand op voorhand. Het hotel is niet zo geneigd om nu al te annuleren. We gaan er toch op aandringen om onze reis ook hier een jaar uit te stellen. Trouwens als we onze afstand van 1.5 m moeten behouden. Ik zie niet goed in hoe we dat op een bus moeten gearrangeerd krijgen. Hiervoor moeten we nog even afwachten. U hoeft voorlopig nog niets te betalen. Als we niet kunnen gaan dan betalen we u het voorschot wel terug. Wanneer we zeker weten dat de reis niet zal doorgaan vermelden we het op onze website.

Onze algemene vergadering hebben we twee maanden uitgesteld tot 29 juni. We hopen dat ze dan kan doorgaan. De agenda blijft hetzelfde.

De drie vrijdagwandelingen, Scherpenheuvel, Diest-Langdorp en de busreis naar De Klinge worden ook geannuleerd.

Toch nog een terugkomen op onze vorige organisaties. De Begijntjestocht ondanks de mindere weervoorspellingen toch nog meer dan 700 tevreden klanten. De Mars der Zuiderkempen  bracht wat we ervan verwacht hadden. Iets meer dan 2000 wandelaars die een prima wandeldag mochten beleven. Mijn dank gaat uit naar de vele medewerkers die er voor gezorgd hebben dat deze twee organisaties een groot succes werden.

Als ik dit schrijf zijn er een paar goede dagen voorspeld. Ik blijf niet in mijn kot. Ik ga genieten van de frisgroene natuur en de ontluikende bloemen. Ook vlakbij kan alles zo mooi zijn.

Ook aan jullie, geniet van het prachtige voorjaar. Hou u aan de coronaregels dan zien we mekaar snel weer in een goede gezondheid.

Houd jullie goed.

Fons.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn