Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wWe zitten al reeds in de tweede golf van deze coronacrisis. Het aantal besmettingen stijgt nog steeds. We zitten op meer dan 600 besmettingen. Gelukkig zijn de besmettingen niet zo erg en worden er niet te veel mensen opgenomen in de hospitalen. Ondertussen worden de wandelingen nog steeds afgeschaft. Er is een protocol opgesteld waardoor de wandelingen wel zouden kunnen doorgaan. Zie verder in deze info en u zal merken waarom we de wandelingen niet kunnen inrichten.

Nog even terug naar onze jaarlijkse algemene vergadering. Die verliep dit jaar via post en email. De meeste vaste leden hebben keurig geantwoord. Hierdoor is de kwijting gegeven voor onze jaarrekening, de begroting en werden alle bestuursleden vrijgesteld. Alle documenten werden ingevuld en werden naar de overheid gestuurd. We zijn weer een jaar gerust.

Nu over naar de afschaffingen.

 De vrijdagwandelingen. Samenkomen met een mondmasker aan met 50 man zou wel kunnen. Wandelen met 1,5 meter er tussen wordt al wat moeilijker, zeker omdat het moet gecontroleerd worden door de begeleiders van de wandeling. In een café kunnen we niet binnen. Geen enkel café is groot genoeg. Dit jaar doen we nog zeker geen vrijdagwandeling.

Het helpersfeest. Dat is voor volgend jaar, als we weer mogen feesten.

Busreizen. We hadden een busreis naar Zeeland voorzien. Ook in Nederland is er corona. Daar gaan we zeker niet naartoe. Daarom schaffen we ook alle busreizen voor dit jaar af. Opgelet! De busreis naar Flims gaat wel door.

Tienbundertocht. Door het opgelegde protocol schaffen we ook deze wandeling af. Als u het protocol leest dan kan u zien dat we de 65 plussers moeten ontzien. Veel van onze bestuursleden zijn al 65 plussers. Daarom nogmaals een oproep om nieuwe en jongere bestuursleden te mogen verwelkomen.

Opening secretariaat. In ons vorig nummer schreven we dat het secretariaat zou open zijn op 31 augustus. Door de opflakkering van het coronavirus zullen we dat nog maar enkele maanden uitstellen. Vanaf half november kunnen we beginnen met het vernieuwen van de lidgelden. Hoe we dat gaan doen leest u in het volgende infoblaadje.

Het wandelboekje van de federatie blijft nog altijd geldig. Waarschijnlijk ergens tot halverwege volgend jaar. Wanneer de geschenken worden uitgedeeld weten we nog niet. Ook ons eigen 40 punten formulier blijft geldig.

Ondertussen wandelen we, al dan niet in onze bubbel, verder. Eigen uitgestippelde wandelingen langs trage wegen of via knooppunten. Hopelijk komt er snel een eind aan deze miserie en zien we mekaar weer. Daar kijk ik heel erg naar uit .

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn