Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw wHet coronavirus blijft maar ronddolen vooral in Wallonië en Brussel. In Vlaanderen is het wat minder maar toch voldoende om alert te zijn. Niet tegenstaande dat hebben we besloten om terug wat activiteiten op te starten. Als ik dit schrijf spreken de virologen  om terug in Lock down te gaan. Mogelijk kunnen deze activiteiten alsnog niet doorgaan. Hou daarom onze website in het oog.

Na bijna een half jaar geen wandelingen beginnen er her en der wat georganiseerde wandelingen terug op te starten. Meestal is het maar gewoon inschrijven en zonder catering. Voorzie u daarom van voldoende  eten en drinken. De organisatie voorziet  wel dat u voorbij een café gaat. Maar die zijn in de vroege uurtjes niet altijd open.

Ook wij organiseren onze Sinterklaastocht, als we mogen van de overheid. Dit jaar enkel vanuit de vertrekzaal in Langdorp. We doen het corona-proof. We werken enkel met inschrijving. Voorzie u ook van gepast geld, leden 1,5 euro, niet-leden 2 euro.

U krijgt ook dadelijk uw stempel zodat u niet meer hoeft terug te keren na de wandeling. In de zaal moet u de hele tijd uw mondmasker ophouden. Op de wandeling zelf is het mondmasker niet meer verplicht. We voorzien verschillende lussen zodat iedereen zijn zin kan doen. Zowel in de Gijmel als in Langdorp zijn er voldoende cafés om even te rusten. Daar we enkel de inschrijving, enkele stewards en de wc moeten bemannen hebben we maar een beperkt aantal medewerkers nodig. Als er liefhebbers zijn laat dan maar iets weten.

Aangezien we de zaal toch hebben en er voldoende plaats is doen we het vernieuwen van het lidgeld ook daar. We raden aan zoveel mogelijk uw lidgeld daar te komen vernieuwen. Het kan er heel wat veiliger, er is meer plaats dan in ons lokaal. Ook hier weer mondmasker aan, hou afstand en zorg voor gepast geld, 15 euro per lid en vanaf de derde persoon op het zelfde adres 10 euro.

Busuitstappen doen we voorlopig niet. Naar georganiseerde wandelingen rijden is zeer moeilijk. De meesten gaan voorlopig nog niet door en al ze al doorgaan is het enkel met inschrijving en zonder catering. Niet zo interessant. Zelf een wandeling uitstippelen is geen probleem. Wel een probleem is het vinden van een voldoende grote rustplaats. Spijtig voor Werner, maar de bus zal nog even in de garage moeten blijven staan.

Als ik op knooppunten ga wandelen kom ik regelmatig clubleden tegen. Zolang er niet meer georganiseerde wandelingen zijn blijf dat doen. Volgens de virologen zal in de lente van volgend jaar, als het vaccin er is, alles weer stillekes aan in orde komen. Daar rekenen we op. In afwachting houdt u gezond en tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn