Wsc - Langdorp vzw

4006

 

LIDGELD 2021

Op 1 oktober 2020 is een nieuw werkjaar begonnen, en dit betekent ook: vernieuwing van het lidmaatschap.
De lidkaarten en ook de Walking in Belgium zijn pas op 5 november beschikbaar.
Graag hadden we jullie ontvangen op ons secretariaat, maar dit is momenteel nog niet mogelijk met de Coronacrisis.

Hoeveel kost het?

Een heel jaar lid zijn van de grootste wandelclub van Vlaams-Brabant, en tevens verzekerd tegen ongevallen op weg naar, tijdens, en op weg van een wandeltocht, kost 15,00 euro voor 1 persoon, 30 euro voor twee personen, en vanaf het derde lid van hetzelfde gezin bijkomend 10,00 euro per persoon.

Hoe uw lidgeld betalen?

Door de corona betaalt u uw lidgeld via de bank op reknr. BE10 1460 5347 2704 met vermelding lidgeld 2021 en de namen van de leden.

Nieuwe leden kunnen zich Online inschrijven

Bewijs van lidmaatschap

Als bewijs van betaling van uw lidgeld ontvangt u een betalingsbewijs . 
Wie langs de bank betaalt krijgt ze samen met het mutualiteit bewijs achterna gestuurd.

Een aanrader: betaal uw lidgeld ten laatste op 31 december. De huidige lidkaart is maar geldig tot 31 december 2020. Wanneer u gaat wandelen na die datum wordt u niet meer herkend als lid en moet u de inschrijfprijs van niet-leden betalen.

U ontvangt dan bovendien, per gezin, gratis de Walking in Belgium 2021.  Opgelet: deze kalender kan u zelf afhalen zolang hij beschikbaar is, hij wordt u niet opgestuurd!

 

Lidkaart 2021.

U krijgt dit jaar geen nieuwe lidkaart. Wanneer u uw lidmaatschap vernieuwt  krijgt u enkel een betalingsbewijs. Uw lidkaart wordt dan automatisch verlengd. Indien u niet betaald heeft op 31 december is uw lidkaart niet meer geldig. Op 1 januari  kan u niet meer gescand worden.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn