Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Weeral zijn er twee maanden voorbij zonder georganiseerde wandelingen. Ook onze Mars Der Zuiderkempen is afgelast. Eind februari is er opnieuw een veiligheidsraad. Het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames blijven hoog. Veel versoepeling moeten we niet verwachten. Zolang we met niet meer dan vier personen mogen wandelen zullen de georganiseerde wandelingen niet toegelaten worden.

Verderop hebben we een aantal knooppunten voor jullie uitgezocht. Ze werden al bewandeld en zeer goed bevonden. Nu is het aan jullie om ze te bewandelen. Opgelet maximum met 4 personen .

Op vraag van de sportraad zochten we een parcours uit van een 12 kilometers met vertrek aan de sporthal. De aangebrachte pijlen zullen regelmatig gecontroleerd worden. De wandeling kan je doen tussen 3 en 17 april. Zeker en vast eens doen!

Als we mogen organiseren we op 10 april onze Molentocht. Enkel met inschrijving en geen catering. Als we niet zouden mogen, organiseren we toch een wandeling. Je kan de info van de wandeling en de pijlen volgen van aan de parochiezaal Den Abt in Wolfsdonk.

De reis naar de Moezel hebben we geannuleerd. Het is op dit moment te onzeker of er dan al genoeg mensen gevaccineerd zullen zijn. Nu konden we nog gratis annuleren. Het zal iets voor volgend jaar zijn.

De reis naar Nunspeet, einde juli, houden we nog even in beraad. Daar tegen is het zomer en is alles misschien wat genormaliseerd.

Verder zijn er geen plannen. Alles hangt er vanaf hoe het virus zich gaat gedragen. Hopelijk kunnen we in mei en juni wat meer organiseren. Daarom laat jullie zeker vaccineren zodat we zo snel mogelijk weer kunnen samenkomen.

Het is een beetje een rare periode. Normaal zie ik jullie ergens op een wandeling of een eigen organisatie. Nu zien we elkaar niet. Dat is nu al bijna een jaar zo. Hopelijk gaat het met jullie en uw familie goed en blijven jullie gespaard van corona.

Geniet van de (knooppunten)wandelingen. Geniet van de ontluikende natuur. Ergens komen we mekaar weer tegen. Alles komt goed.

Groetjes

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn