Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw w

Het coronavirus blijft maar de plak zwaaien. Momenteel zitten we nog in de derde golf en ziet het er nog niet naar uit dat we veel versoepelingen mogen verwachten. Ook de vaccinatie laat op zich wachten. In theorie zouden de 65 plussers eind april een eerste keer moeten gevaccineerd zijn. Ikzelf zal op 26 april de eerste keer ingeënt worden. De tweede maal op 31 mei. Maar er zullen er veel zijn die het Astra Zeneca gaan krijgen. Daar zit drie maand tussen en dan zitten we al eind de zomer. Het zal nog geen zomer worden zoals in het verleden. Daarom gaan we onze reis naar Nunspeet maar uitstellen totdat we gevaccineerd zijn en we zeker weten dat ook de problemen in Nederland opgelost zijn.

Welke versoepelingen we gaan krijgen weten we nog niet. Toch hebben we onze Netetocht aangevraagd. Enkel met inschrijving en afstempeling. We hebben drie parcoursen  uitgezocht en als we geen toestemming krijgen gaan we die uitpijlen net zoals de Molentocht.

Ook onze algemene vergadering hebben we zover mogelijk uitgesteld. We houden onze vergadering op 28 juni. Anders dan vroeger houden we onze vergadering in de Demervallei en niet in ons lokaal. Daar hebben we meer plaats om de aanwezigen op een veilige manier te plaatsen. Nu maar hopen dat we met voldoende mensen mogen samenkomen.

Ik doe hier nogmaals een dringende oproep om nieuwe bestuursleden. Er zijn momenteel bijna 500 leden. Daar moeten er toch wel enkele bij zijn die mee de club willen besturen. Recent heeft Jef De Win zijn ontslag gegeven. Dat wil zeggen dat er 5 plaatsen openkomen. Ikzelf stel me nog eenmaal kandidaat. Als mijn gezondheid het toelaat zullen het de laatste vier jaar zijn. Ook voor de parcoursuitbouw en afpijlers hebben we dringend mensen nodig. Chris kan dat niet alleen doen. Heeft u interesse, neem dan contact op met Chris. Ook vaste leden hebben we nodig. Er zijn er de laatste jaren veel afgevallen. Verderop vindt u een formulier om u aan te melden.

Wanneer ons secretariaat kan open gaan weten we niet. Zolang we maar met 4 of 10 mensen mogen  samenkomen gaat dat niet . Hou hiervoor onze website in het oog of bel naar 0473 97 24 34.

Buiten onze Netetocht en de algemene vergadering hebben we niets meer gepland. We weten op dit ogenblik nog niet wat we gaan mogen. We hebben enkel nog wat knooppunten wandelingen voor u uitgezocht. Mogelijk doen we nog iets in de maand juni. Hou daarom onze website in het oog.

We willen er u aan herinneren dat we ook een facebook pagina hebben. Regelmatig verschijnt daar ook informatie op. Verderop vindt u de linkgegevens van onze facebook.

We eindigen met de gedachte dat het toch stillaan gedaan moet zijn met het virus. De vaccinaties beginnen te lopen. Nog enkele maanden en dan hopelijk hebben we onze vrijheid terug.

Geniet ondertussen van het wandelen en tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn