Wsc - Langdorp vzw

4006

Zaterdag 3 tot zondag 11 september 2022

Bad Hofgastein Oostenrijkgasteinertal

Nog lang op voorhand toch gaan we met een aantal leden weer maar Oostenrijk. We hebben een aantal plaatsen gereserveerd in hotel Astoria een Intersoc hotel. Zoals in het verleden verblijven we daar in een all-in regime. De kostprijs is 1094 Euro. Voor een eenpersoonskamer komt er 152 Euro bij. Boek je voor 1 december dan gaat er 10 Euro af. De kamers zijn twee-,drie-en vierpersoonskamers. Badkamers met douche of bad, wastafel, wc en haardroger. Gratis wifi. Op aanvraag zijn er kamers zonder tapijt en enkele kamers met aangepast sanitair voor rolstoelgebruikers ter beschikking.

De uitstappen : Salzburg, Het kasteel van Hohenwerfen, De Krimmler watervallen en de Kitzlochklamm.

Er zijn meer dan 600 km wandelwegen. De Intersoc coördinatoren zullen er weer verschillende uitzoeken. Ik ga er dit jaar al naar toe zodat ik er een aantal ken. Die kunnen we dan volgend jaar enkel met onze groep doen.

Inschrijven kan je nu al doen. Begin november komt Vera een voorstelling van de reis doen. Ikzelf en Eric zullen er dan ook al geweest zijn. Wij kunnen dan nog extra uitleg geven. De data van deze bijeenkomst zal in het volgende boekje staan. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn