Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Dit is alweer het laatste pinguineke van dit jaar. Een jaar met vele covid ellende. Stilaan komen we er uit. Het verplicht dragen van het mondmasker is al sterk gereduceerd. Toch blijft het aantal ingeschreven wandelaars nog laag. Het zal nog lang duren voorleer we terug het aantal deelnemers van voor de covidperiode zullen hebben. Ook het aantal zwartwandelaars is toegenomen. Door de vele covidwandelingen in het verleden komen ze gewoon naar de startzaal, bekijken het plannetje en vertrekken gewoon zonder in te schrijven.

We beginnen alvast terug met onze busreizen. We hebben er nog twee op het programma staan. Eentje naar de heuvelende Westhoek, vlak bij de Franse grens. Een wandeling met klimmen en dalen en volop in de natuur. Dan nog eentje naar Oostende de stad aan zee. Deze wandeling is een stadswandeling in kerstsfeer.

Onze treinreis naar Lier viel bij velen in de smaak. Daarom gaan we dat nog eens doen. Ditmaal vertrekken we vanuit Herentals. We gaan ook nu weer in twee groepen. Eentje doet een 14-tal kilometers. De tweede groep doet een 21 kilometer. Voor beide groepen is er een tussenstop voorzien. Het is een luswandeling zodat we terug in Herentals aankomen.

Onze buitenlandreis naar Oostenrijk ligt al vast. Na de voordracht van Vera in november verwachten we de inschrijvingen ten laatste op de Sinterklaastocht. We plannen nog een midweek naar Nunspeet ergens eind mei, begin juni. De juiste datum komt in het volgende pinguineke.

Vanaf half november is het weer tijd om uw lidgeld te vernieuwen. U kan dat doen tijdens de openingsuren van ons secretariaat of veel beter tijdens onze Sinterklaastocht. Van 8.00 uur tot 17.00 uur kan je uw lidgeld vernieuwen. In de namiddag is het er vrij rustig. Vernieuw uw lidgeld voor eind december. Vanaf januari wordt uw lidkaart niet meer herkend en moet u meer betalen. Vanaf volgend jaar is het inschrijvingsgeld voor niet leden 3 euro.

Ons 40 punten formulier, door de corona, twee jaar geldig kan u ook inruilen. We hebben nog een hele voorraad clubkleding in aanbieding. Aan u om uit te kiezen.

Verderop vindt u nog een oproep om medewerkers. Chris zoekt personen die mee willen gaan verkennen bij de wandelingen. Hij had graag met een groepje de wandelingen gaan verkennen. Ook zijn we nog op zoek naar afpijlers. Vooral de twee grote tochten: De Mars Der Zuiderkempen en de Zomertocht met hun 50 km. hebben we heel wat afpijlers nodig. Voor diezelfde tochten met wat meer controleposten kunnen we ook nog wat medewerkers gebruiken. Interesse laat maar iets weten.

Als ik dan toch bezig ben. Ons bestuur wordt steeds maar ouder. Ikzelf ben aan mijn laatste vier jaar bezig. Als mijn gezondheid het toelaat tenminste. Zouden er bij die 500 leden niemand bijzijn die zich wil engageren om bij het bestuur te komen. Je moet er niets speciaal voor kunnen. Gewoon meedenken wat we allemaal willen en kunnen doen om onze club gezond te houden. Liefhebbers, laat maar iets horen.

Ondertussen genieten we van wat de club ons aanbiedt. Geniet van uw wandelingen in de natuur. Geniet van de mooie kleurenpracht. Geniet van het leven.

Tot ergens onderweg.
Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn