Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 21 januari 2022
Voettocht
Naar Hüriss Alm
dinsdag, 01 februari 2022
Clubwandeling
Begijntjestocht
vrijdag, 11 februari 2022
Voettocht
Wit Toreke - Baal

Dinsdag 1 februari 2022

Begijntjestochthof ter laken in booischot

De winter in volle glorie. Nog vlug een mooie wandeling meepikken? Dit jaar wandelen we naar de buurgemeente Booischot. Voor de korte afstanden blijven De Roygaarden en het Bieheidebos  de hoofdschotel. 

De grotere afstanden gaan via het Bieheidebos naar Booischot station. Daarna door de Lichten naar booischot centrum. Na de rust gaan we via de Peersdonken, Strooiselhoeve de provincie Vlaams Brabant weer in. Via het Pannenhof keren we terug naar de startzaal.

De grotere afstanden maken in Booischot nog een lus langs het Hof ter Laken met zijn middeleeuws kasteeldomein en zijn 30 ha. groot park. Samen met de meanderende Nete, de Palieterhoeve en de Heerenbossen  vormt deze lus een aaneenschakeling  van verbazende wandeluitzichten.

We nodigen  u uit om te komen genieten van een  afwisseling van  kleine en grotere natuurgebieden verbonden door bos- en veldwegen waarbij het domein van koning auto zo veel mogelijk wordt vermeden.  

Zoals steeds wordt u op de vertrek-en rustzaal verwend met oma’s huisbereide soep. Deze soep wordt bereid met verse groentjes. De nodige dranken en als toetje zijn er pannenkoeken in de vertrekzaal. .

Startlocatie

Parochiecentrum
Kerkstraat 3
3130 Begijnendijk
Vlaams-Brabant

Een plannetje van de start

Starten tussen 07u00 en 15u00
Laatste aankomsttijd 17u00

Afstanden: 4-8-12-20-28 km
+ Minstens één parcours geschikt voor kinderwagens

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn