Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw w

 Dit is alweer het zomernummer. Tegen dat deze pinguïn in uw bus valt begint de zomervakantie. Het jaar is alweer halfweg. Wat gaat de tijd snel.

Eind april hadden we onze algemene vergadering. Een rustige vergadering. Slechts 32 leden waren aanwezig. Ook dat gaat achteruit, we komen van 50 effectieve (vaste) leden. Guy werd met unanieme meerderheid herverkozen. Nieuwe kandidaten waren er niet. We moeten het dus verder doen met diegene die er nu zijn. Toch zijn we dringend op zoek naar nieuwe bestuurders om ons binnen enkele jaren op te volgen. Wil je eens enkele bestuursvergaderingen bij wonen, zonder enige verplichting. Graag. Laat maar iets weten.

Onze Netetocht was een financiële ramp. De weersvoorspellers spraken van code oranje. Veel regen en hagel werd er gegeven. De wandelaars bleven weg. Amper 450 deelnemers, medewerkers inbegrepen. Daar komt nog bij dat we een rustpost hadden en dat vele wandelaars direct naar huis gaan na de wandeling. De duurder geworden  aankoopprijzen en het weinige verteer hebben er voor gezorgd dat we net geen break-even draaiden. Dat is de eerste wandeling in mijn 20 jarige carrière als voorzitter dat we een wandeling met verlies moeten afsluiten. We moeten er toch eens over nadenken om onze prijzen alsnog op te slaan.

In dit nummer staan twee stertochten. Eentje naar Zoutleeuw. Hier kan u kiezen wanneer u gaat. De zaterdag Trofee Harten vijf of de zondag naar Vlaams- Brabant wandelt. Eind augustus kan u bij de Grashoppers Keiberg ook gratis gaan wandelen. Het uitgespaarde geld kan u dan gebruiken om een lekkere ijskreem te gaan eten tijdens de wandeling.

Ook een busreis staat er op het programma. We gaan bij de Denderklokjes in Lebbeke eens gaan wandelen. Een streek waar wij niet zoveel wandelen. Een uitgelezen gelegenheid om dat toch eens te doen.

Dan is er nog onze zomertocht- De 50 km van het Hageland. Vertrekken doen we vanuit de parochiezaal in Gelrode. Verder hebben we een rustpost in Holsbeek waar de 20 km en meer naar toe gaan. De parochiezaal van Wezemaal zal dan druk bevolkt zijn met de 12 km wandelaars. Ook de langere afstanden komen langs daar. De parcoursbouwers hebben weer een prachtig parcours uitgebouwd waar iedereen het prachtige Hageland leert kennen. Natuurlijk hebben we heel wat helpers nodig. Als u interesse heeft om te komen helpen. Graag een seintje aan de voorzitter.

Ik ben al uitverteld en ik heb niet veel tijd om nog iets nieuw te vinden. Onze drukker gaat binnen drie dagen op verlof voor twee maanden. Hij moet het boekje nog drukken en op de post doen.

Geniet nog van de vakantie aan de kust, in de bergen of op  het platteland. Geniet nog van uw vakantie in binnenland of waar ook ter wereld.

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn