Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Het is zalig warm als ik dit aan het schrijven ben. Temperaturen van rond de 25 graden. Daar hou ik van. Het wordt nog warmer, er is een hittegolf op komst. Zo warm is nu ook weer niet nodig. Dit jaar hebben we een echte zomer. Alle dagen volop zon, bijna geen regen. De gazon staat mooi bruin zodat we die niet moeten afrijden 😊. Af en toe eens wat regen, zo mag de zomer nog wel wat duren.

Ook tijdens onze zomertocht was het goed weer. De opkomst was wat mager. Slecht 1300 deelnemers. We zijn er meer gewoon. Het coronavirus en de duurdere brandstofprijzen zullen daar zeker een rol in gespeeld hebben. De organisatie verliep vlekkeloos dank zij de vele medewerkers. Aan ieder van u een dikke merci!

Begin september gaan we met een 30 leden  op reis naar Bad Hofgastein. Ik heb nog geen idee om welk uur we gaan vertrekken. Als je dit leest zal Intersoc het al wel laten weten hebben. Het belooft een mooie vakantie te worden. Nu alleen nog hopen dat het mooie weer dan nog aanhoudt.

Op zondag 2 oktober houden we ons jaarlijks helpersfeest. ’s Morgens kan je op onze kosten gaan wandelen in Ramsel. In de namiddag kan je uw calorieën weer aanvullen. Het inschrijven doen we wat anders. Vroeger moest u bellen of een e-mail versturen. Als ik dan niet thuis was vergat ik eens iemand op te schrijven. Nu met die 1 euro te storten is dat probleem opgelost. Ik verwacht zoveel mogelijk medewerkers daar te zien.

We lassen nog een extra busreis in. Toen op de algemene vergadering iemand vroeg om nog eens een wandeling zelf te organiseren samen met een ontbijt dacht ik onmiddellijk aan onze uitstap die we ooit eens maakte naar Einruhr. Ik dacht ook aan het hotel Seemöwe waar we toen een heerlijk ontbijt kregen. Het hotel doet nog het ontbijt. Toen was de beslissing snel gemaakt. We doen de wandeling nog eens terug. Na meer dan zeven jaar zijn we het al lang vergeten. Dit wordt een toffe dag.

De week ervoor hebben we nog onze Tienbundertocht. De parcoursmeester heeft weer  mooie wandelingen uitgestippeld. De grotere afstanden gaan zelfs door Schoonhoven. Al de niet -medewerkers van harte welkom. De medewerkers die horen nog wel iets van mij.

U mag ook al opschrijven, volgend jaar gaan we van 18 mei tot 21 mei naar de Moezel. We hebben Hotel Anker in Brodenbach vastgelegd. Het hotel ligt vlak aan de Moezel. In de buurt zijn er verschillende Traumpfaden. Een schitterend gebied om te gaan wandelen. Later lees je meer hierover.

Als je dit leest is de zomer al ver gezet. De kinderen gaan weer naar school, de dagen worden korter. Het najaar komt er stilaan aan.

Geniet ervan en tot ergens onderweg.

Groetjes

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn