Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitterFons zw w

Bloedverdunners, een goed geneesmiddel als je hartritmestoornissen hebt. O wee als je een of andere operatie nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een nieuwe knie nodig hebt als onze parcoursbouwer. Na de operaties bleef het maar bloeden. Enkele weken langer herstellen voor alles weer in orde komt. Voor mezelf een eenvoudige operatie om een tumor te bevriezen. Ik was nog niet het ziekenhuis uit of een bloedklonter trok naar mijn hersenen. Een trombose. Een snelle interventie van de mensen van spoed en een dik uur later was de bloedklonter weer weg. Alles werkte weer. Enkel mijn spraak en mijn cijfer geheugen laten me nog wat in de steek evenals de conditie. Nog enkele maanden geduld en alles is weer voorbij. Hopelijk !

Lees meer...

Mijmeringen van de voorzitter.Fons zw w

2019 loopt op zijn einde. Tijd voor een korte terugblik maar vooral een blik naar de toekomst.

Het aantal deelnemers op onze tochten was ook nu weer sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. De Sinterklaaswandeling had voor het derde jaar op rij af te rekenen met barre weersomstandigheden. Regen en wind hielden vele wandelaars thuis. De eerste Molentocht verliep dan weer in tropische temperaturen. Een extra dank u wel aan de buitenwerkers: afpijlers en parkeerwachters om in deze omstandigheden trouw hun taak te vervullen.

Lees meer...

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw wWeeral een zomer om niet snel te vergeten. Toch zeker juli met zijn hittegolven en de uitschieter van 41,8° C in Begijnendijk. Ondertussen is het weer genormaliseerd en krijgen we een afwisseling van regendagen met zonnige perioden. Typisch Belgisch dus.

Tijdens onze zomertocht konden we genieten van een goed wandelweer wat resulteerde in bijna 2000 deelnemers. Meer dan 600 van die wandelaars waren niet aangesloten bij een wandelclub maar vonden toch de weg naar onze organisatie. Velen kwamen zich dan ook voorbereiden op de dodentocht. Op wat bevoorradingsproblemen in Wezemaal na, weer een mooie organisatie waar we fier mogen op zijn. Een dikke dank u wel aan eenieder die daaraan heeft meegewerkt.

Lees meer...

Sportverdienste 2018Sportverdienste

U heeft het misschien al via de plaatselijke pers vernomen. Tijdens de kampioenenviering van de Aarschotse sportraad kreeg ik de trofee van de sportverdienste 2018. 

Een trofee die niet alleen mij toekomt maar ook de bestuursploeg, de helpers tijdens de wandeltochten en eigenlijk alle leden of ze nu in Aarschot wonen of in de ruime omgeving. Door jullie deelname aan wandeltochten in gans België zijn jullie allen ambassadeurs van de stad Aarschot.

Dus niet alleen een proficiat voor de voorzitter maar ook aan u allen!!

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn