Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw w

Het jaar is weeral voorbij. We gaan het 46ste jaar in als bestaan van onze club. Nog vier jaar en we worden koninklijke wandelclub. We hebben alweer een mooi jaarprogramma gemaakt. Een achttal busreizen, 11 stertochten, twee meerdaagse busreizen en 6 wandeltochten. Tel daar nog de maandelijkse clubwandelingen bij en ons programma zit goed vol.

Voor de smartphoners, de federatie heeft een nieuwe app uitgebracht. U kan hem via Play Store downloaden. De naam is wandel.be. De app is nog volop in opbouw en zal regelmatig geüpdatet worden. Voorlopig kan je de kalender zien, alle clubs, uw lidkaart opladen en u kan de uitslagen bekijken. In de kalender staan de organisaties per provincie. In de toekomst zullen ze ook op afstand komen te staan net zoals in het voetje. Het is een federatieapp je zal er enkel de wandelingen van onze federatie kunnen zien. Wil je de organisaties van Falos en de Nederlandse clubs zien dan moet u naar het voetje kijken.

Dan onze Sinterklaastocht. 1727 deelnemers dat was jaren geleden. Ik ben een paar keer van Langdorp naar de Gijmel gereden. Overal zag je wandelaars. In Gijmel was het volle bak tussen 10.00 en 15.00 uur. In de startzaal was het gezellig druk. Niemand heeft de pijltjes gemist er was eten en drinken tot op het einde. Kortom, een prima organisatie!! Afpijlers, keuken, verkoop, tap, parking,  inschrijving, kassa,  afruimers  en alle medewerkers die ik vergeten ben een dikke, dikke merci!!!

Een 100 tal leden vernieuwden hun lidgeld nog niet. Voor hen is dit het laatste boekje dat ze ontvangen. Bent u het vergeten? Breng dan snel uw lidmaatschap in orde. Dan kan u ook volgend jaar weer aan 1.50 Euro wandelen. Voor hen dat het wandelen niet meer gaat. U bent altijd welkom om op onze organisatie iets te komen drinken.

Onze klassieker de Zottekestocht staat ook weer geprogrammeerd. Evenals Leuven- Aarschot. Dit jaar verschoven naar zaterdag. Op zondag organiseert de Knoet ook zijn Leuven-Aarschot. Wij willen het als clubwandeling blijven houden en we verhuizen naar zaterdag.

Ik nodig jullie allen uit op ons ledenfeest. Gasthof Ter Venne heeft weer een prachtig menu samengesteld met de nodige wijnen. Vorig jaar konden ze niet aanwezig zijn, maar dit jaar zijn ze er weer: 3 of us onze coverband. Dat wordt weer een leuke avond.

Enkele dagen later organiseren we weer onze eerste wandeling van het jaar, de Begijntjestocht. Ditmaal kunnen we hem helemaal terug organiseren met de lus in Booischot door het domein van het kasteel Hof Ter Laken. Is 20 km te ver voor u?  Op donderdag 26 januari organiseren we een clubwandeling vanuit Booischot. We wandelen dan grotendeels die lus.

Tot slot rest mij samen met het bestuur u prettige eindejaarsfeesten en een gezond, gelukkig 2023 toe te wensen.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn