Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

zondag, 11 juni 2023
Voettocht
Diest - Testelt
zondag, 25 juni 2023
Stertocht
Bierbeek 25-06-2023

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Na drie dagen zon regent het weeral. De hele maand maart heeft het geregend. Mijn tuin is een zwembad. Nu begin april kan ik er nog niets in doen. Te nat, en dat onkruid groeit maar door. Er wacht me nog heel wat werk om de tuin weer onkruid vrij te krijgen. Maar eerst de mijmeringen nog schrijven.

Laten we beginnen met de Mars Der Zuiderkempen. Het regende die dag niet en 1700 deelnemers namen die zondag deel. Zij konden genieten van een mooie tocht en van een uitstekende verzorging in de rustposten. Aan alle helpers bedankt hiervoor.

Onze reis naar de Moezel komt dichterbij. Daar het hotel pas op 7 april open gaat konden we nog niet gaan verkennen. Begin mei zetten we een verslag van de verkenning op onze website.

U kan ook al inschrijven voor onze midweek naar Nunspeet einde september. In deze info vindt u alle gegevens en al heel wat foto’s over de omgeving. De hotels in Nederland zijn heel wat duurder. Vooral de eenpersoonskamers. Tracht daarom zoveel mogelijk samen te slapen. Het belooft in ieder geval weer een leuke vakantie te worden.

Wij hebben twee busreizen in deze periode. Beiden zijn ze naar Nederland. Vijlen in Limburg zijn we een aantal jaren, op hun wintertocht al eens geweest. De omgeving is zo mooi dat we nu hun Meibloesemtocht eens gaan bezoeken. Drie weken later gaan we naar Zuid- Holland. Daar spelen de 19 molens de hoofdrol. Zij zorgen er nog altijd voor dat de polders droog gehouden worden en pompen het water naar de rivier de Lek. Beide busuitstappen zijn zeker de moeite waard. Inschrijven maar!!

Dan hebben we nog onze Netetocht. We hebben deze maal geen rustpost. Door de ligging van de startplaats kunnen we verschillende lussen doen zonder dat we moeten dubbel lopen. We gaan zien wat het in de startzaal geeft. Als het te druk wordt dan nemen we volgend jaar weer een rustpost.

Stilaan komen er weer bladeren aan de bomen. De fruitbloesem staat in volle bloei. De tulpen en hyacinten bloeien volop. De lente is sowieso op komst. Geniet er van.

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn