Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter

Fons zw w

Het is alweer het vierde Pinguineke van het jaar. Het jaar is al halfweg. De dagen zijn op zijn langste. De zomervakantie komt er aan. Ook wij doen het wat rustiger aan.

Verderop in het boekje kan je twee bijdragen lezen van Jan Van Eeckhout van club uitstappen. Als er nog iemand iets wil schrijven om in het boekje te zetten, zeer graag ! Het moet niet altijd van onze kant komen.

Onze Netetocht was een wandeling met lussen. Dat is heel goed meegevallen. De startzaal heeft nooit vol gezeten. Volgend jaar gaan we dat terug doen maar dan vertrekken we vanuit Bergom. Toch nog even zeggen: aan alle medewerkers heel erg bedankt.

Onze Zomertocht komt er aan. Met twee rustposten. Dat wil zeggen dat ik weer wat volk nodig heb om de rustposten te bemannen. We proberen de wandelaars wat uit elkaar te houden. De 9 kilometer gaat naar Nieuwrode. De 12 kilometer gaat naar Wezemaal. De langere afstanden gaan naar beiden. Nu maar hopen dat er veel volk komt.

Twee stertochten in deze periode. Eentje naar Antwerpen Wandelt. De Slak Leest organiseert een mooie wandeling vanuit Leest. Alle info kan u vinden in Wandel.be. Het magazine van de federatie. Drie weken later kan u in Haacht gaan wandelen waar WK Werchter er hun Jan Primustocht organiseert.

Een busreis is er deze twee maanden niet. Toch staat er eentje in deze info. Op 10 september gaan we naar Vichte. Inschrijven voor 1 september. Dat is wat gewaagd om dat in het volgende boekje te zetten. Ons Pinguineke komt al eens wat later uit. Onze drukker neemt regelmatig verlof. Vandaar dat het soms laattijdig verschijnt.

Voor Nunspeet kan je nog inschrijven. Doe het zeker nu.! Een aantal wandelingen zijn al verkend. Utrecht is ook al verkend. Daar hebben we wat problemen om de bus ons te laten afzetten en op te pikken. Utrecht is daar zeer streng in. Gelukkig heeft Roger nog een wandeling gevonden in de buurt van Nunspeet. Die gaan we ook eens doen en dan beslissen we welke wandeling we nemen. Meer hierover in het volgende Pinguineke.

Geniet van de zomervakantie waar je ook naartoe gaat. De zee met zijn strand, de heuvels van de Ardennen of de grote bergen van Oostenrijk of Zwitserland.

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn