Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van  de voorzitter

Fons zw w

De zomervakantie is reeds ver gezet. Juli was een verregende maand. Bijna dagelijks regende het. Wij hadden geluk met onze zomertocht. Meer dan 1500 deelnemers, waaronder een twee honderd die de 50 km gedaan hebben. Ik moet zeker alle medewerkers bedanken die hebben meegewerkt aan dit puik resultaat. Meer dan 1500 maal bedankt!

Verderop in deze info staan twee clubwandelingen. Schrijf de data dadelijk in uw agenda zodat  u ze zeker niet vergeet. Ook de betalingen voor het helpersfeest of de walking; betaal ze zo vlug mogelijk. U mag de verschillende betalingen samenvoegen. Schrijf dan zeker in de mededeling voor wat u betaald heeft. Vb: u betaalt 3 euro. Mededeling: Helpersfeest/walking.

Twee busreizen in deze info. Eentje naar West-Vlaanderen. Vichte voor de meesten onder u een onbekende streek. Tijd om die streek eens te gaan verkennen. Eentje naar Bornem. Bornem bekend om zijn dodentocht. Wij gaan ontdekken dat er nog andere wegeltjes zijn om te bewandelen. Dan vergeet ik nog onze meerdaagse reis naar Nunspeet. Verder in het pinguineke vind je meer hierover.

Drie stertochten deze periode. Oud-Heverlee met zijn Meerdaalbossen, onze eigen Tienbundertocht in Rillaar en tot slot de 30ste Kastelentocht van de Herentalse WV. Herentals richt die tocht voor de laatste maal in. Ze stoppen met inrichten bij gebrek aan bestuursleden. Ze blijven nog wel als club bestaan.

De Walking moet u vanaf nu bestellen. Stilaan zal deze wandelkalender verdwijnen en nemen de apps het over. Er komen te veel wijzigingen in de loop van het jaar waardoor de kalender niet meer up to date is. De app kan dagelijks bijgewerkt worden. Nog niet iedereen heeft een smartphone dus de wandelkalender blijft nog wel eventjes bestaan.

Op 8 oktober hebben we weer ons helpersfeest. Zonder onze helpers zouden we geen organisaties kunnen doen. We hebben weer een mooi menu samengesteld. Aan alle helpers schrijf zeker tijdig in. Wij zouden graag alle helpers willen zien op die dag om onze dankbaarheid uit de drukken.

Onze Tienbundertocht komt eraan. We hebben weer een mooi parcours samengesteld. Voor de afstanden van 21 kilometers en meer gaan we naar de Houwaartse wijnbergen. We hebben er zelfs een rustpost in de wijngaarden. Verder hebben we onze traditionele rustpost in Bergvijver. Als lid mag u er zelfs gratis komen wandelen. Zeker doen !

Het 40 punten formulier kan je vanaf half oktober inruilen. Nieuw dit jaar is dat er niet enkel kleding mee kan ingewisseld worden maar u kan er ook uw lidgeld voor 2024 mee betalen. Lidgeld vernieuwen kan pas vanaf half november.

Ik denk dat ik het over alles heb gehad. Tijd dus om af te sluiten. Geniet nog van de zomer en van de nazomer in september.

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn