Wsc - Langdorp vzw

4006

Mijmeringen van de voorzitter.

Fons zw w

Dit is alweer het laatste nummer van dit jaar. Weeral een jaartje ouder. Ik kreeg net een nieuwe voordeur met een 7 erop. Zeventigers waren vroeger oude mensen. Nu voel ik me toch nog niet zo oud. Alhoewel !!

Maar eerst hebben we nog wel wat op het programma staan. Een busreis naar Wallonië in november en nog eentje naar Oost Vlaanderen. Met tweede kerstdag gaan we naar Oudenaarde. Een wandeling met wat cultuur maar ook met heel wat natuur.

Twee stertochten naar burenclubs. De Bollekes van Rotselaar met hun pannenkoekentocht vanuit Rotselaar en met Kerstdag organiseren WSV Holsbeek hun Wintertocht vanuit Kortrijk- Dutsel. Twee organisaties waar we nog heel wat punten kunnen scoren. Niet dat dat er veel toe doet. We staan elfde in de rangschikking en we zullen ook als elfde eindigen.

Als afsluiter van onze wandeltochten is er onze Sinterklaastocht. Traditioneel met twee startplaatsen. Toch verwacht ik niet een grote opkomst zoals het vroeger was. We stellen vast dat na de corona de opkomst heel wat minder is. Dat heeft volgens mij verschillende redenen. Men is het gaan wandelen bij een club ontwent. Men gebruikt meer de knooppunten, de elektrische fiets, brandstofprijzen, levensduurte. Er zullen nog wel andere redenen zijn. We zullen er moeten mee leren leven.

De levensduurte zorgt er ook voor dat we onze prijzen zullen moeten opslaan. De aankoop van drank en broodjes is fel gestegen. De huur van de zalen is (nog) niet zo erg gestegen. Het is vooral het verbruik van energie dat de pan uitrijst.

Het eind van het jaar wil ook zeggen lidgeld vernieuwing. Wij hebben ervoor gekozen om niet op te slaan met ons lidgeld. Voor 15 € blijft u een heel jaar lid en per gezin krijgt u er de Walking bij. Als u de Walking erbij wilt dan moet u wel persoonlijk komen betalen tijdens de openingsuren van ons secretariaat. U kan op december tijdens onze Sinterklaastocht komen betalen. Dan is ons secretariaat de ganse dag geopend. U kan rustig gaan wandelen en daarna naar ons secretariaat komen.

Zover zijn we nog niet. Geniet eerst nog maar van de herfst. Wandelen door de vallende bladeren. Met uw voeten door het bladertapijt. Zalig !

Tot ergens onderweg.

Fons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn