Wsc - Langdorp vzw

4006

40 punten 2023

Het jaar gaat snel. Vanaf woensdag 11 oktober kan u reeds uw 40 punten beloning innen. De inruilbon blijft  van toepassing. Deze bon is persoonlijk en kan niet samengevoegd worden met de bon van uw partner.

In de loop der jaren hebben we een serieuze voorraad kleding opgebouwd. Mocht er onverhoopt toch niets meer in uw maat zijn dan misschien iets in een andere maat voor uw partner. Een leuk geschenkje voor onder de kerstboom? Nieuw vanaf dit jaar. U kan uw bon inruilen voor een gratis lidmaatschap voor volgend jaar.

Hoe gaat alles nu concreet in zijn werk.

Lees meer...

40 punten formulier Spelregels.

Het 40 puntenformulier is er gekomen om u te belonen omdat u onze club vertegenwoordigt op een andere wandeltocht. Deze wandeltocht kan georganiseerd worden door een wandelclub van eender welke federatie.
Het formulier is persoonlijk. Wanneer u als koppel gaat wandelen moet u elk uw formulier laten afstempelen. Twee dezelfde stempels na mekaar op het zelfde formulier kan dus niet.
Wij hoeven ook niet te weten in welk hotel u uw jaarlijks verlof doorbrengt. Net zo min als in welke hutten u bent langs geweest. Deze stempels kan u kwijt in uw persoonlijk wandelboekje.
Tot slot nog even herhalen : Op het 40 puntenformulier worden geen stempels gezet voor een eigen organisatie. Uitgezonderd onze 8 wandeltochten.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn