Wsc - Langdorp vzw

4006

40 punten 2020-2021

Door de pandemie hebben veel wandelingen niet kunnen doorgaan. Toch hopen we dat een aantal mensen tijdens deze twee jaar toch nog een 40 punten vergaard hebben.

Nog even de afspraken betreffende de 40 punten herhalen:

Dit jaar hebben we niet een bepaald kledingstuk, de inruilbon blijft van toepassing. Deze bon is persoonlijk en kan niet samengevoegd worden met de bon van uw partner.

In de loop der jaren hebben we een serieuze voorraad kleding opgebouwd. De dames topjes zijn ondertussen geleverd evenals mutsen en mini-paraplu’s. We denken dan ook voldoende in stock te hebben om iedereen uit meerdere stukken te kunnen laten kiezen. Mocht er onverhoopt toch niets meer in uw maat zijn dan misschien iets in een andere maat voor uw partner. Een leuk geschenkje voor onder de kerstboom?

Hoe gaat alles nu concreet in zijn werk.

Vanaf woensdag 10 november tot en met de Sinterklaastocht krijgt u bij het inleveren van een volledig ingevuld 40 punten formulier een inruilbon ter waarde van 20 Euro. Op deze bon wordt uw naam ingevuld en u moet deze ook ondertekenen bij ontvangst van de kleding. Deze bon is beperkt geldig. Laatste dag van inruiling is maandag 31 januari 2022. Daarna is de bon niet meer bruikbaar.

Er wordt ook geen geld teruggegeven op deze bon. Als u iets kiest van vb. 16 Euro  wordt er geen 4 Euro teruggegeven. U kan eventueel nog wel iets van een kleine waarde bij kiezen en de meerprijs bijleggen.

Wanneer u minstens 20 punten hebt, kan u een bon bekomen a rato van het aantal punten maal 0,50 Euro

 Tijdens de Sinterklaaswandeling is ons secretariaat  open van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kan er lidgeld vernieuwen, 40 puntenkaart inruilen en een nieuwe meenemen. U kunt er tevens de inruilbon dadelijk innen.

Nieuwe puntenkaarten zijn pas beschikbaar vanaf de Sinterklaastocht.

 Opgelet!! Laatste datum van inleveren 40 punten formulier:
Zondag 5 december. Daarna worden de formulieren niet meer aanvaard.

 

 Aangepaste openingsuren secretariaat voor o.a. lidgeldvernieuwing:

 Woensdag 10 november van 13u30 tot 16u30

Maandag 29 november van 17u30 tot 19u30

Zondag 5 december van 8u00 tot 17u00

Woensdag 8 december van 14 tot 16 uur

Maandag 27 december van 18u30 tot 19u30

40 punten formulier Spelregels.

Het 40 puntenformulier is er gekomen om u te belonen omdat u onze club vertegenwoordigt op een andere wandeltocht. Deze wandeltocht kan georganiseerd worden door een wandelclub van eender welke federatie.
Het formulier is persoonlijk. Wanneer u als koppel gaat wandelen moet u elk uw formulier laten afstempelen. Twee dezelfde stempels na mekaar op het zelfde formulier kan dus niet.
Wij hoeven ook niet te weten in welk hotel u uw jaarlijks verlof doorbrengt. Net zo min als in welke hutten u bent langs geweest. Deze stempels kan u kwijt in uw persoonlijk wandelboekje.
Tot slot nog even herhalen : Op het 40 puntenformulier worden geen stempels gezet voor een eigen organisatie. Uitgezonderd onze 8 wandeltochten.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn