Wsc - Langdorp vzw

4006

40 punten 2023

Het jaar gaat snel. Vanaf woensdag 11 oktober kan u reeds uw 40 punten beloning innen. De inruilbon blijft  van toepassing. Deze bon is persoonlijk en kan niet samengevoegd worden met de bon van uw partner.

In de loop der jaren hebben we een serieuze voorraad kleding opgebouwd. Mocht er onverhoopt toch niets meer in uw maat zijn dan misschien iets in een andere maat voor uw partner. Een leuk geschenkje voor onder de kerstboom? Nieuw vanaf dit jaar. U kan uw bon inruilen voor een gratis lidmaatschap voor volgend jaar.

Hoe gaat alles nu concreet in zijn werk.

Vanaf woensdag 11 oktober tot en met de Sinterklaastocht krijgt u bij het inleveren van een volledig ingevuld 40 punten formulier een inruilbon ter waarde van 20 Euro. Op deze bon wordt uw naam ingevuld en u moet deze ook ondertekenen bij ontvangst van de kleding of vernieuwen van het lidmaatschap. Deze bon is beperkt geldig. Laatste dag van inruiling is maandag 29 januari 2024. Daarna is de bon niet meer bruikbaar.

Er wordt ook geen geld teruggegeven op deze bon. Als u iets kiest van vb. 16 Euro  wordt er geen 4 Euro teruggegeven. U kan eventueel nog wel  iets van een kleine waarde bij kiezen en de meerprijs bijleggen.

Wanneer u minstens 20 punten heeft, kan u een bon bekomen a rato van het aantal punten maal 0,50 Euro

 Tijdens de Sinterklaaswandeling is ons secretariaat  open van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kan er lidgeld vernieuwen, 40 puntenkaart inruilen en een nieuwe meenemen. U kan er tevens de inruilbon dadelijk innen.

 Opgelet!! Laatste datum van inleveren 40 punten formulier: Zondag 10 december. Daarna worden de formulieren niet meer aanvaard

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn