Wsc - Langdorp vzw

4006

LIDGELD 2023

Op 1 oktober 2022 is een nieuw werkjaar begonnen, en dit betekent ook: vernieuwing van het lidmaatschap. De lidkaarten en ook de Walking in Belgium zijn pas op 8 november beschikbaar. Lidgeld vernieuwen kan dus maar vanaf woensdag 9 november.

Hoeveel kost het?
Een heel jaar lid zijn van de grootste wandelclub van Vlaams-Brabant, en tevens verzekerd tegen ongevallen op weg naar, tijdens, en op weg van een wandeltocht, kost 15,00 euro voor 1 persoon, 30 euro voor twee personen, en vanaf het derde lid van hetzelfde gezin bijkomend 10,00 euro per persoon.

Hoe uw lidgeld betalen?
Het liefst van al hebben wij dat het lidgeld in de hand betaald wordt: tijdens de openingsuren van het secretariaat of tijdens onze Sinterklaastocht, want dan kunnen wij u meteen uw betalingsbewijs en het mutualiteit attest meegeven, en uw gratis wandelkalender. Maar betaling langs de bank kan natuurlijk ook op nr. BE10 1460 5347 2704 met vermelding “lidgeld 2023” en de namen van de leden. Nieuwe leden melden zich echter bij de secretaris, met opgave van hun (officiële) voornaam, familienaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer en nationaliteit.

Nieuw leden kunnen zich ook Online inschrijven.

 

 

Bewijs van lidmaatschap

Als bewijs van betaling van uw lidgeld ontvangt u een betalingbewijs en het mutualiteit attest .  Wie in de hand betaalt (zie hierboven) ontvangt deze onmiddellijk. Wie langs de bank betaalt krijgt ze achterna gestuurd (doen wij niet zo graag, want dit vraagt bijkomend werk, en een postzegel, maar even goede vrienden!).

Een aanrader: betaal uw lidgeld ten laatste op 30 december. Daarna wordt de huidige lidkaart niet meer herkend. Wanneer u gaat wandelen vanaf 1 januari is de lidkaart niet meer geactiveerd en betaalt u de prijs van niet-leden. Dat is 3 euro vanaf volgend jaar.

U ontvangt dan bovendien, per gezin, gratis de Walking in Belgium 2023.  Opgelet: deze kalender kan u zelf afhalen zolang hij beschikbaar is, hij wordt u niet opgestuurd!

 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn