Wsc - Langdorp vzw

4006

Verkenning  Brodenbach

Dag 1. Cochem. Vanop de bus parking vertrekken we in twee groepen voor de stadswandeling. De eerste groep gaat er een klim bijdoen. Zij gaat naar een mooi uitzichtpunt boven de stad. Daar waar ook de stoeltjeslift toekomt. Terug naar beneden gaan ze door de stad naar de burcht. Mogelijkheid om die te bezoeken of iets te gaan drinken op het panoramaterras. Langs de achterkant keren ze terug naar het centrum. De tweede groep doet dat klimmetjes niet en gaan rechtstreeks naar de burcht. Eventueel met de stoeltjeslift  naar boven (7,90 euro) is ook mogelijk. Om 16.00 uur vertrekken we terug op de bus parking.

Lees meer...

Brodenbach van 18 tot 21 mei 2023 

We zijn ondertussen met 40 personen. Tweepersoonskamer zijn er nog vrij. Eenpersoonskamer is niet meer mogelijk. We hebben er nu al te veel. Vanaf 20 april gaan we naar het hotel om te verkennen. Tegen begin mei kan je op onze website lezen wat we juist gaan doen en of we al dan niet een lunchpakket kunnen krijgen. Hou onze website in het oog.

Vertrekken doen we op donderdag om 7.30 uur op de parking Demervallei. De zondag hopen we omstreeks 19.00 uur terug te zijn.

Van 18 mei tot 21 mei 2023

BrodenbachBrodenbach1

We trekken na 4 jaar nog eens naar de Moezel. We vonden een hotel in Brodenbach. Moselhotel Anker wordt onze thuisbasis.

We reserveerden 20 tweepersoonskamers en 6 eenpersoonskamers. We kregen een goede prijs waardoor we deze reis aan een mooi prijsje kunnen aanbieden namelijk 240 Euro per persoon in een tweepersoonskamer. 270 euro voor een eenpersoonskamer. We hebben nog niet kunnen gaan verkennen. Het hotel is gesloten tot midden april. Toch hebben we een aantal wandelingen uitgekozen.

We vertrekken in Aarschot parking Demervalei om 7.30 uur. We kunnen het hotel in de voormiddag niet binnen. Daarom rijden we naar Cochem. Daar maken we een wandeling en/of kunnen het stadje eens gaan verkennen. In de namiddag rijden we naar het hotel. Vergeet zeker geen boterhammen voor die dag.

Lees meer...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn