Wsc - Langdorp vzw

4006

Zomerreis 2020Films meer

Ook in 2020 is er weer een samenwerking  met Intersoc en WSVL om georganiseerde reizen te organiseren. Er zijn reizen voorzien naar Zinal, Leysin, Harrachov en Flims. De eerste bestemmingen hebben we al gedaan. Blijft er nog Flims over. Flims ligt in Zwitserland in de buurt van Liechtenstein, het Oostenrijkse Bregenzerwald en het stadje Chur. Het verblijf is voorzien in een recent aangekocht 5 sterrenhotel.

De periode is van woensdag 23 september tot donderdag 1 oktober 2020. De prijs all-in is 929 Euro bij inschrijving voor 1 december 2019.

Het is een kleiner hotel met een capaciteit van max. 120 personen. Graag zouden we, liefst voor half september, vernemen wie er interesse heeft om mee te gaan. We kunnen dan deze plaatsen blokkeren zodat we zeker meekunnen. Vanaf  september kan immers iedereen vrij inschrijven. De geïnteresseerden van onze club kunnen dan nog later op het jaar definitief beslissen en inschrijven.

Interesse? Graag een seintje aan onze voorzitter.

Harrachov van 1 tot 10 augustus 2019adr rotsen

In de eerste helft van juli krijgt u van Intersoc de gegevens over de reis. Het juiste vertrekuur en plaats en allerlei andere nuttige informatie.

We zijn momenteel  nog met 42 deelnemers. Mogelijk reizen er ook wandelaars mee die niet van onze club zijn.

Misschien best wat Tsjechische Kronen meenemen voor tijdens de uitstappen.  We gaan zeker op uitstap naar Praag en naar het Boheemse paradijs Prachovské Skaly. Deze uitstappen gaan we in groep trachten te doen. Welke dag juist moeten we ter plaatse regelen. Mogelijk zijn er nog uitstappen die we samen kunnen doen. Dat zien we dan wel.

Verder zijn er alle dagen wandelingen naar ieders mogelijkheden. Best is af te spreken om op een bepaalde dag zoveel mogelijk samen te wandelen.

Breng uw goed humeur mee en we maken er een mooie wandelvakantie van.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn