Wsc - Langdorp vzw

4006

Parcoursbouwers kaartlezen

 

Onze parcoursmeester zoekt dringend enkele mensen om hem te vergezellen tijdens zijn verkenningen.
Bent u iemand die graag eens wat meer gaat wandelen en iets kent om parcoursen op kaart te zetten.

Neem dan contact op met Chris 0497 26 27 25.

Cancelled logo 2
Zondag 6 december 2020.

Sinterklaastocht

Langdorp statie

Wij organiseren onze Sinterklaastocht enkel vanuit Langdorp. In de Gijmel kan er niet gestart worden en er is ook geen rustpost voorzien in de Gijmel. In de vertrekzaal Demervallei Langdorp kan men enkel inschrijven. Er is geen catering voorzien, ook geen drank. Er staan ook geen stoelen of tafels in de zaal.

Hoe gaat dit nu praktisch in zijn werk. U komt toe in de vertrekzaal met uw mondmasker op. U schrijft in en laat uw boekje afstempelen. U verlaat de vertrekzaal en begint aan de wandeling met of zonder uw mondmasker. Na de wandeling hoeft u niet meer binnen te komen.

Lees meer...

Zaterdag 17 oktober 2020

Tienbundertocht

Tienbundertocht 17 10 2020Onze officiële tocht is afgelast. Toch hebben we voor u een knooppunten tocht voorzien.

Vertrek aan de kerk in Rillaar. Totale afstand is 10,7 km.
Knooppunt 721 – 722 – 729 – 730 – 706 – 707 – 732 – 734 – 733 – 758 – 723 – 721.

Voorzij die liever niet alleen gaan. We vertrekken met een aantal mensen om 9.00 uur aan de Kortakkerzaal. Ieder clublid is welkom om mee te gaan. We wandelen aan een gezapig tempo.

Toch enkele bemerkingen. Blijf op voldoende afstand van elkaar. Mondmasker is verplicht op de parking. Wanneer we vertrokken zijn mogen de mondmasker af.
We komen geen enkel café tegen. Voorzie u van drinken.

Bekijk het alternatief plannetje met de knooppunten.

Vacature : Helpers -  Opruimers na wandeltochten.

Steeds weer na onze wandeltochten  is  het probleem om, vooral de vertrekzaal, opgeruimd te krijgen. De helpers zijn al vroeg bezig en tegen dat het tijd is om de zaal op te ruimen zijn ze zo moe dat ze liever naar huis willen. Meestal blijft er dan nog een handvol “jongeren” over die dan die onaangename klus nog moet klaren. Daarom zijn we op zoek naar een aantal helpers die in de loop van de dag wel kunnen gaan wandelen maar die dan tegen opruimtijd een handje komen helpen. Vooral de zalen die met nat moeten gepoetst worden vormen een probleem:  Het college in Aarschot en de zaal in Rillaar vormen de grootste problemen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn