Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

maandag, 23 april 2018
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering
vrijdag, 27 april 2018
Vrijdagwandelingen
Wolfsdonk- Averbode-Wolfsdonk
zondag, 29 april 2018
Busuitstap
Wandeldag te Brasschaat

Zaterdag 14 april 2018

Panoramatocht te Gelrode16de Panorama

Een andere datum voor deze tocht geeft de parcoursbouwers de kans om de ontluikende fruitboombloesems te laten bewonderen. Natuurlijk worden de fascinerende uitzichten eveneens behouden. De 50 km wandelaars konden hun hartje al ophalen tijdens de Mars Der Zuiderkempen zodat we ons nu beperken tot 30 km.
Vertrekken doen we traditioneel vanuit de parochiezaal van Gelrode waar we kunnen kiezen uit 4-8-12-16-20 en 30 km.

De kortste afstand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en laveert door de straten van Gelrode centrum.

De 8 km wandelaars hebben deze maal de keuze: ze maken een lus, zonder rust, langs de Moedermolen, de fruitboomgaarden, de Middelberg en naar het natuurreservaat Vorsdonkbos- Turfputten. Hier kan de vroeg bloeiende bloemenpracht bewonderd worden. Langs de Eikelberg keren we terug. Zij die liever een rustpunt hebben onderweg nemen de lus naar Nieuwrode. Door verharde- en onverharde holle wegen trekken naar het Rot. Even verder wandelen we over de Kraterberg met zijn mooi uitzicht op de dorpskern van Nieuwrode.

Lees meer...

Vacature : Helpers -  Opruimers na wandeltochten.

Steeds weer na onze wandeltochten  is  het probleem om, vooral de vertrekzaal, opgeruimd te krijgen. De helpers zijn al vroeg bezig en tegen dat het tijd is om de zaal op te ruimen zijn ze zo moe dat ze liever naar huis willen. Meestal blijft er dan nog een handvol “jongeren” over die dan die onaangename klus nog moet klaren. Daarom zijn we op zoek naar een aantal helpers die in de loop van de dag wel kunnen gaan wandelen maar die dan tegen opruimtijd een handje komen helpen. Vooral de zalen die met nat moeten gepoetst worden vormen een probleem:  Het college in Aarschot en de zaal in Rillaar vormen de grootste problemen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn