Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

maandag, 10 april 2023
Busuitstap
Busreis Voeren
vrijdag, 14 april 2023
Clubwandelingen
Wolfsdonk
maandag, 24 april 2023
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2023

Dinsdag 7 februari 2023

Begijntjestocht. Kasteel Booischot

De winter in volle glorie. Nog vlug een mooie wandeling meepikken? Dit jaar wandelen we naar de buurgemeente Booischot. Voor de korte afstanden blijven De Roygaarden en het Bieheidebos  de hoofdschotel. 

De grotere afstanden gaan via het Pannenhof en de Strooiselhoeve de provincie Antwerpen in. Via de Peersdonken bereiken we de rustpost. Voor de liefhebbers is er daar ook een rommelmarkt. Door de Lichten gaan we naar Booischot station. Vandaar gaan we door het Bieheidebos terug naar de startzaal.

De 20-en de 28 km maken in Booischot nog een lus langs het Hof ter Laken met zijn middeleeuws kasteeldomein en zijn 30 ha groot park. Samen met de meanderende  Nete, de Palieterhoeve en de Herenbossen  vormt deze lus een aaneenschakeling van verbazende wandeluitzichten.

We nodigen  u uit om te komen genieten van een  afwisseling van  kleine en grotere natuurgebieden verbonden door bos- en veldwegen waarbij het domein van koning auto zo veel mogelijk wordt vermeden.  

Zoals steeds wordt u op de vertrek-en rustzaal verwend met oma’s huisbereide soep. Deze soep wordt bereid met verse groentjes. De nodige dranken en als toetje zijn er pannenkoeken in de vertrekzaal.

Startlocatie

Parochiecentrum
Kerkstraat 3
3130 Begijnendijk
Vlaams-Brabant

Starten tussen 07u00 en 15u00
Laatste aankomsttijd 17u00

Bekijk op kaart

Afstanden: 4-8-12-16-20-28 km

  • Minstens één parcours geschikt voor kinderwagens
  • Minstens één parcours geschikt voor rolstoelen
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn