Wsc - Langdorp vzw

4006

Stertochten september-oktober 2023

Zondag 17 september

WSP Leuven organiseert er hun Omloop van het Dijleland vanuit de Zaal Roosenberg Maurits No√ęstraat 15 Oud-Heverlee. We kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 5-8-12-17-20-25-30-35 km. Wandelen in Dijleland, omgeven door Heverleebos en Meerdaalwoud, met aan de westkant het unieke natuurgebied De Doode Bemde. Rusten doen we in Neerijse  en/of Blanden.

We betalen voor u de inschrijving en een basisconsumptie. 

Zaterdag 21 oktober.

Onze Tienbundertocht vanuit de Kortakker in Rillaar. U hoeft enkel maar te scannen. Betalen hoeft u deze keer niet. Voor de lange afstandswandelaar (21-25-31 km) hebben we een extra rustpost in de wijngaarden van Houwaart.

Zondag 29 oktober

Herentalse WV vzw organiseert er zijn 30ste Kastelentocht. Vertrekken doen ze vanuit de parochiezaal Smissenhoekstraat 11 Zoerle-Parwijs. Afstanden: 4-7-10-15-20-25-30 km.

De 30ste Kastelentocht wordt ook hun laatste tocht die de Herentalse Wandel Vereniging zal inrichten. Zij blijven nog als club bestaan maar zij richten niet meer in.

De wandeling is een boswandeling langs de Grote Nete en de kastelen van de Prinsen de Merode. Door de bossen van Averbode en Tongerlo. Kortom veel bossen.

We betalen voor u de inschrijving en een basisconsumptie.  

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn