Wsc - Langdorp vzw

4006

Vlaamse Wandeldag – Vlaanderen Wandelt 30 april 2017Vlaamse wandeltocht Aarschot 2017

Anderhalf jaar voorbereiding, tientallen extra vergaderingen en besprekingen met allerlei diensten. Dan komt die dag er uiteindelijk aan en verloopt die vlekkeloos. 

Langs alle kanten werden we overstelpt met gelukwensen voor de prima organisatie. Vooral de clubs die met de bus kwamen waren vol lof over het circulatieplan van de bussen. We ontvingen meerder mails van tevreden wandelaars, het stad en de ordediensten die vooral het werk van de parkingwachters zeer apprecieerden.
Dat is iets waar we als club zeer fier mogen op zijn. Natuurlijk deden wij als bestuur dat niet alleen en mochten rekenen op bijna 200 medewerkers.

Ook was er een zeer gewaardeerde medewerking van stad Aarschot. De Sportdienst, de Klinker, toerisme, de medewerkers van de technische dienst en tot slot de politie die er mee voor zorgden dat de verwachte verkeerschaos er niet is gekomen. Aan ieder van u 7086 maal dank!!

7086 is inderdaad het aantal van de gescande wandelaars die op 30 april aanwezig waren. Er was een lichte afwijking met de verkochte inschrijfkaarten. Als we verdergaan op die verkoop komen we aan nog een 200 tal wandelaars meer.

Eigenlijk hadden we op nog wat meer deelnemers gehoopt. De problemen bij de organisatie in Hofstade vorig jaar hebben heel wat mensen afgeschrikt. Door de lange wachttijden vorig jaar raakten de bussen niet vol. Ook de individuele wandelaar heeft zich laten afschrikken door de overvolle rustposten vorig jaar.
Door de verdeling van één rustpost per kleine afstand hadden wij dat probleem niet. Overal waren er voldoende helpers zodat de helpers niet afgepeigerd de avond haalden. Ook de vertrekzaal werd nooit overrompeld en eigenlijk hadden we, vooral in de voormiddag, zelfs helpers te veel. We mogen gerust stellen, zelfs enkele duizend wandelaars meer hadden we vlot kunnen bedienen.

Toch nog even terugkomen op de zaterdagochtend. Een hele schare medewerkers stond klaar om de stadsfeestzaal klaar te zetten. Ik vermoed dat we daar een record verbroken hebben. In minder dan een uur was de lege zaal omgetoverd tot een gezellige zaal. Wauw !!! Ook de zondagavond was er opeens volop actie. Terwijl er gewacht werd op de warme maaltijd begon men spontaan de tafels en stoelen op te ruimen. Vooraleer het eten opgewarmd was bleven enkel de nog nodige tafels en stoelen over. Dat maakte het werk voor maandag heel wat lichter.

Kortom, voor ons een vermoeiend maar geslaagd weekend. Aan iedereen die daar aan heeft meegewerkt:
Wij zijn fier op jullie inzet.

Toch nog even vermelden. Heeft u eenmalig meegewerkt en wil u nog wel eens meewerken? Graag een seintje aan onze voorzitter of iemand van de bestuursleden.

De Bestuursploeg.

 

Toch nog even vermelden. Heeft u eenmalig meegewerkt en wil u nog wel eens meewerken? Graag een seintje aan onze voorzitter of iemand van de bestuursleden.

De Bestuursploeg.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn