Wsc - Langdorp vzw

4006

Van maandag 18 september tot 22 september 2023

Nunspeet (NL)Nunspeet heide

We gaan in het najaar nogmaals op reis. Dit maal trekken we naar het Nederlandse Nunspeet. Nunspeet is een gemeente op de Veluwe in de provincie Gelderland. Op 1 januari 1812 werd Nunspeet als zelfstandige gemeente van Ermelo afgesplitst, maar daar kwam in 1818 weer een einde aan. De huidige gemeente Nunspeet is ontstaan op 1 januari 1972 na de afsplitsing met Ermelo.

We verblijven in hotel De Hoeve, Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet www.dehoevevannunspeet.nl

De volgende wandelingen staan op het programma:
De eerste dag blijven we in Nunspeet en maken daar een wandeling in de Veluwe door bossen, zand en heide.

De volgende dagen:
Een wandeling met vertrek uit Nunspeet via Doornspijk naar Elburg. Een 13de eeuws vissersstadje aan de Zuiderzee.
Met de bus naar Vierhouten. Vandaar wandelen we door bossen en heide naar Elspeet. Mogelijke rustpost in een pannenkoekenhuisje. (Lekkere pannenkoeken).

Hulshorsterzand: Een van de mooiste wandelgebieden op de Veluwe. Dit schitterende stuifzandgebied tussen Nunspeet en Harderwijk is onderdeel van het natuurgebied de Leuvenumse bossen.

De laatste dag gaan we na het ontbijt de bus op en rijden we naar Utrecht. Iedereen kan er vrij verblijven of meedoen met de wandeling door het stadcentrum met al zijn bezienswaardigheden. Ook hier moeten we nog eens teruggaan om al deze wandelingen te gaan verkennen.

Nu de kostprijs nog. Een verblijf van 4 nachten in halfpension met busvervoer kost 420 euro per persoon. Een eenpersoonskamer kost 540 euro. Opgelet de eenpersoonskamers zijn beperkt. Tracht zoveel mogelijk samen te slapen.

 Wie graag meegaat, stort 400 euro voorschot op onze rekening voor een tweepersoonskamer. 300 euro voor een eenpersoonskamer vóór 15 augustus. Het saldo zijnde 440 euro of 240 euro dient vóór 5 september op onze reisrekening te staan.      Reisrekening: BE38 9731 8049 1772

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn