Wsc - Langdorp vzw

4006

Nunspeet van 18 tot 22 september 2023Nunspeet verkenning

We vertrekken om 7.00 uur op de parking Demervallei. Na een drietal uurtjes rijden komen we aan in Hotel De Hoeve. We ontbijten daar. We kunnen maar inchecken vanaf 15.00 uur.

Na het ontbijt vertrekken we dadelijk met een wandeling van ca.12 km. Na 7 km komen we terug aan het hotel. We kunnen dan terug iets drinken vooraleer we de volgende 5 km gaan wandelen. Neem zeker wat eten en drank mee voor tijdens de wandeling. Na het inchecken maken we nog een dorpsverkenning. In de buurt van het hotel is er een Jumbo.

Dinsdag rijden we naar Flevoland - Lelystad. We wandelen daar door de Oostvaardersplassen, een natuurgebied van 5600 ha tussen Almere en Lelystad. Het gebied is ontstaan na de drooglegging van de Flevopolders en is dus relatief jong.

Woensdag vertrekken we vanuit Nunspeet en gaan we naar Elburg. De korte afstand stopt na 9 km. in Doornspijk. Ze worden vandaar naar Elburg gebracht waar zij nog wat in het stadje kunnen rondwandelen.

Donderdag vertrekken we vanuit Vierhouten dat op 8 km van Nunspeet ligt. Een wandeling van 19 km. De kortere afstand (ca.10 km) stopt in Elspeet in het pannenkoekenhuis. Na het verorberen van een pannenkoek gaat de grote afstand door naar Vierhouten. De wandelaars van de kortere afstand worden opgehaald met de bus.

Vrijdag maken we nog een wandeling van 8 km door het Hulshorsterzand. Een echte duinenwandeling. Daarna naar huis.

Alle wandelingen gebeuren in twee groepen. Eentje die tegen normale snelheid gaan. De anderen gaan iets trager en doen steeds de kortste afstand.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn