Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 26 april 2019
Vrijdagwandelingen
Wit Toreke - Baal - Wit Toreke
zondag, 28 april 2019
Busuitstap
Busreis Puurs Vlaanderen Wandelt
maandag, 29 april 2019
Algemene Vergadering
Jaarlijkse Algemene Vergadering 2019

Wandelen in Sankt-Moritz

Van “osschot” naar Sankt-Moritz, dus

Da’s dertien uren in een bus !

Wat doe je zoal al die uren

Behalve naar het landschap turen

Of een klapke doen met de geburen…

Zachte muziek, wij zijn nog moe

Dus ons oogskes vallen toe.

Sommigen lezen in een boekske

Anderen knabbelen aan een koekske

Och, je weet hoe dat gaat

In zo’n bus is ’t vooraan warm en vanachter”kaad” !

Lees meer...

Van 24 juni tot 1 juli 2018 

Sint Moritz

In de loop van de maand mei moeten de saldo’s betaald zijn.
We vertrekken ook dit jaar weer vanop de parking Demervallei.
Momenteel is het vertrek uur voorzien om 5.00 uur. Valiezen laden om 4.45 uur. Eén valies per persoon.

Enkele weken voor het vertrek krijgt u de reisdocumenten. Daarop staan eveneens de reisgegevens. Mochten die anders zijn dan hierboven vermeld. De documenten van Intersoc zijn bindend.

Een programma hebben we nog niet. Er werden een heel aantal wandelgidsen voorzien om de voorgestelde wandelingen (halve dagwandelingen, dagwandelingen en dagtochten) te begeleiden. Verder zijn er nog een aantal busuitstappen en kan er met de Aximopas gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer en een skilift.
Kortom we zullen dagen te kort komen op deze wandelvakantie.

Sint Moritz van 24 juni tot 1 juli 2018

St.Moritz stadNog zeer lang op voorhand. Toch, op de terugweg van Leysin is gebleken dat er zeer veel interesse was om mee te gaan naar de topbestemming Sint Moritz. Wij reserveerden dan ook 60 plaatsen voor onze club. Wij kunnen genieten van de vroegboekkorting van 10 Euro waardoor deze wandelreis 749 Euro kost. Hierin is begrepen: All-in, vervoer per bus, gratis openbaar streekvervoer. Vervoer bij de busuitstappen ter plaatse.

Opgelet voor de singels ! Wij hebben 5 singelkamers zonder toeslag ter beschikking. Deze kamers hebben wastafel /haardroger en TV. Er is slechts 1 WC en douche ter beschikking per 3 kamers. Verder hebben we 2(twee) singel kamers ter beschikking - met toeslag. Deze is 112 Euro. Probeer zoveel mogelijk af te spreken met vriend of vriendin om een tweepersoons kamer te delen.
Dinsdag 19 september om 19.30 uur komt Vera, de promotor van Intersoc, naar ons secretariaat om een uitgebreide uiteenzetting te geven over deze reis. U kan daar ter plaatse nog inschrijven. U kan nu ook al inschrijven door het formulier achteraan in te vullen en aan de voorzitter terug te bezorgen. Zij die de intentie hebben om mee te gaan. Zeker zo snel mogelijk inschrijven. Annuleren kan gratis bij de voorzitter zolang u nog geen voorschot heeft betaald. Daarna kan het bij Intersoc. Er is een gratis annuleringsverzekering inbegrepen.
Tot 19 september ?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn