Wsc - Langdorp vzw

4006

Volgende Wandelingen

vrijdag, 14 december 2018
Vrijdagwandelingen
Kortrijk Dutsel - Nieuwrode - Kortrijk Dutsel
zaterdag, 15 december 2018
Busuitstap
Busreis Stekene en Hulst
vrijdag, 21 december 2018
Vrijdagwandelingen
Wolfsdonk-Blauwberg-Wolfsdonk
vrijdag, 28 december 2018
Voettocht
Winterfeest 2018
dinsdag, 01 januari 2019
Voettocht
Zottekestocht 2019

Sint Moritz van 24 juni tot 1 juli 2018

St.Moritz stadNog zeer lang op voorhand. Toch, op de terugweg van Leysin is gebleken dat er zeer veel interesse was om mee te gaan naar de topbestemming Sint Moritz. Wij reserveerden dan ook 60 plaatsen voor onze club. Wij kunnen genieten van de vroegboekkorting van 10 Euro waardoor deze wandelreis 749 Euro kost. Hierin is begrepen: All-in, vervoer per bus, gratis openbaar streekvervoer. Vervoer bij de busuitstappen ter plaatse.

Opgelet voor de singels ! Wij hebben 5 singelkamers zonder toeslag ter beschikking. Deze kamers hebben wastafel /haardroger en TV. Er is slechts 1 WC en douche ter beschikking per 3 kamers. Verder hebben we 2(twee) singel kamers ter beschikking - met toeslag. Deze is 112 Euro. Probeer zoveel mogelijk af te spreken met vriend of vriendin om een tweepersoons kamer te delen.
Dinsdag 19 september om 19.30 uur komt Vera, de promotor van Intersoc, naar ons secretariaat om een uitgebreide uiteenzetting te geven over deze reis. U kan daar ter plaatse nog inschrijven. U kan nu ook al inschrijven door het formulier achteraan in te vullen en aan de voorzitter terug te bezorgen. Zij die de intentie hebben om mee te gaan. Zeker zo snel mogelijk inschrijven. Annuleren kan gratis bij de voorzitter zolang u nog geen voorschot heeft betaald. Daarna kan het bij Intersoc. Er is een gratis annuleringsverzekering inbegrepen.
Tot 19 september ?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn